Predsednik kog ne brine pandemija, već podrška. Epilog: Seo na motor i poveo reli VIDEO/FOTO

Brazil je jedna od najteže pogođenih zemalja pandemijom koronavirusa, ali to uopšte ne brine njihovog predsednika koji je predvodio masovni skup vozača motora.

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.05.2021.

09:46

Predsednik kog ne brine pandemija, već podrška. Epilog: Seo na motor i poveo reli VIDEO/FOTO
Tanjug/AP Photo/Eraldo Peres

Iako je Brazil, bar zvanično, registrovao preko 420.000 smrtnih slučajeva od posledoica koronavirusa, Balsonaro se našao na čelu moto-relija,u masi ljudi od koji skoro da niko nije ni nosio zaštitnu masku.

Kako navodi AFP, ne brine Balsonara pandemija već mobilizacija što više pristalica kako bi obezbedio podršku vladi koja se nalazi pod velikim pritiskom javnosti zbog lošeg upravljanja pandemijom kovida- 19.

Zbog toga se Balsonaro našao na čelu moto-relija organizovanog u prestonici Braziliji, što je osvanulo i na društvenim mrežama.
Tanjug/AP Photo/Eraldo Peres

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: