Search
Close this search box.

Evo ko je Đorđe Kuljić, milioner i dečko Anastasije Ražnatović

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Dečko Anastasije Ražnatović, Đorđe Kuljić, već duže vreme intrigira javnost, a nakon što je poput bombe odjeknula vest da poznati par započinje zajednički život i seli se u srpsku prestonicu svi su se zapitali – ko je zapravo Cecin zet?
Đorđe Kuljić je mladi biznismen koji dolazi iz ugledne porodice u Novom Sadu. Kuljićev otac je takođe biznismen, a jedan od poslova koji je prepustio svom nasledniku Đorđu jeste firma za transport kamionima u Americi. Za to podneblje odranije ga vezuju lepe uspomene budući da se Anastasijin dečko školovao u Njujorku, a ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da je za vreme školovonja Kuljić delio stan sa ćerkom Dragana Stojkovića Piksija, Anjom Valente.
Mladi biznismen sklon je luksuznom životu i obožava putovanja što je jedna od zajedničkih stvari koje ima sa Cecinom ćerkom. Ljubav između Anastasije i Đorđa navodno je usledila već na prvi pogled iako se Kuljić dobro namučio da osvoji mladu pevačicu. Iako je mladi par nedavno započeo zajednički život o svadbenom veselju se i dalje ne govori. Podsećanja radi, Anastasija je nedavno prilikom gostovanja u jednoj emisiji otkrila da je još uvek rano da razmišlja o braku i deci budući da joj se ni nakon rođenja sina njenog brata Veljka nije probudio majčinski instinkt. „Apsolutno ne. Svi očekuje da jeste, pre nego što se rodio Željko, mislila sam da mi se pokreće taj majčinski instinkt, ali onog momenta kad nisam mogla da spavam 16 sati zbog njega, i kada sam hodala po kući kao leš, shvatila sam da još uvek nisam za to, želim još malo uživam u svojoj mladosti, da putujem… Kad dođe dete, čovek mora biti posvećen njemu 100 posto, ali volela bih u nekom trenutku da se potpuno posvetim deci,“ rekla je Anastasija u emisiji „Premijera”.

POSLEDNJE VESTI