AMSS: Povoljni uslovi za vožnju, oprez zbog vetra

Početak još jedne radne nedelje sigurno će doneti pojačan saobraćaj, prvenstveno na prilaznim putevima većih gradova, a zatim i na ulicama unutar gradova.

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.05.2021.

07:18

AMSS: Povoljni uslovi za vožnju, oprez zbog vetra

Kako je jutros saopštio Auto-moto savez Srbije, vremenske prilike su povoljne, vozače očekuje dobra vidljivost, a ujedno i dobra prohodnost puteva, ali AMSS upozorava vozače na pojačan jugoistočni vetar i na jače bočne udare u košavskom području i na jugu Banata, koji u vožnji, mogu biti opasni.

Prema informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Prema informacijama Uprave granične policije, zadržavanja nena na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji. Na teretnim terminalima vozila na izlaz iz zemlje na Kelebiji čekaju pet sati, na Horgošu tri, na Batrovcima dva, a kod Šida 60 minuta

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: