Stefano Pioli (©Reuters)
Stefano Pioli (©Reuters)

Pioli: Ovo je bilo blizu savršenstva! Maldini potvrdio da Milan ne menja trenera

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.05.21. | 02:20

Legenda Rosonera dala punu podršku iskusnom stručnjaku čak iako ne odvede svoj tim do Lige šampiona

Poljuljani Rosoneri poput Feniksa izdigli su se iz pepela i razbili Juventus sa 3:0 u Torinu i povećali šanse da naredne sezone igraju Ligu šampiona. Kada je bio najpotrebnije, fudbaleri Milana odigrali su možda i najbolji meč sezone. Ljuti rival je na kolenima, mesto u najjačem takmičenju Starog kontinenta je nadohvat ruke, tri kola pre kraja Serije A.

Trener Stefano Pioli blistao je od sreće posle pobede.

Izabrane vesti

"Ne verujem da postoji nešto kao savršena utakmica, ali smo protiv Juventusa odigrali blizu toga“, rekao je Pioli i dodao:

"Igrali smo kao zreo tim, koncentrisan i odlučan, pobedivši u veoma teškoj i veoma važnoj utakmici. Milan nikada nije pobedio na ovom stadionu, tako da je to još jedna zadovoljavajuća vest za nas“.

Utorak, 20.45: (1,30) Napoli (5,20) Udineze (11,0)

On je potvrdio želju da zadrže Tomorija koji je na pozajmici iz Čelsija. Cena za otkup je 28.000.000 evra.

"Naša namera sa Tomori je jasna i njegove namere su takođe jasne, ali to je za kraj sezone, a ne sada“, istakao je Pioli.

Direktor Milana Paolo Maldini rekao je da će Pioli sigurno biti trener Rosonera sledeće sezone, čak i ako se ne kvalifikuje za Ligu šampiona.

"Postavljamo temelje za izgradnju pobedničkog tima, za to se borimo. Mnogi igrači pokazuju visok nivo, ali očigledno je da svake godine morate da se pojačamo“, istakao je nekadašnji legendarni kapiten Milana.



tagovi

MilanStefano PioliJuventusPaolo MaldiniSerija A

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara