Читај ми!

Zverev nakon preokreta savladao Beretinija i osvojio Madrid

Nemac Aleksadar Zverev savladao je savladao je Italijana Matea Beretinija sa 2:1 po setovima 6:7, 6:4, 6:3 i tako osvojio Masters u Madridu.

Nakon što je izbacio Nadala i Tima, Zverev je u finalu ukrstio rekete sa Italijanom Mateom Beretinije i nakon velike borbe i preokreta stigao do tituke u Madridu.

Velika borba u prvom setu. Teniseri su sredinom seta razmenili po jedan brejk. Prvi je do prednosti stigao Beretini, da bi zverev već u narednom gemu uzvratio. Potom su oba tenisera uspela da sačuvaju svoje servise pa je set rešen u taj-brejku.

Beretini uz tri mini-brejka dolazi do prednosti od 5:0. Uzvraća Zverev i spasava set loptu na servis protivnika za 6.6. Potom je Nemac imao set loptu na servis protivnika ali je nije iskoristio. U finišu Beretini je imao više koncentracije oduzeo servis Zverevu i dobio ovaj period sa 10:8.

U drugom setu igrači su osvajali svoje servise sve do devetog gema kada je Zverev stigao do brejka. Potom je bio siguran na svoj servis za 6:4 u drugom setu.

Zverev je imao više snage u odlučujućem setu. U petom gemu je oduzeo servis protivniku i stigao do prednosti. Brejkom u devetom gemu Nemac je stavio tačku na set i meč - 6:3.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво