Magazin Srbija

Kurir spremio naslovnu sa 4 Šapićeve buduće funkcije, pa brzinski promenio odluku

kurir naslovne
Foto: Izvor Kurir

Porodica Šelbi, okupljena u Srpskoj naprednoj stranci, na čelu sa Aleksandrom Vučićem po svemu sudeći dobija pojačanje. Aleksandar Šapić, mlađoj publici poznatiji pod nadimkom Gangula, uleće u familiju Vučić sa namerom da zauzme vrlo bitno mesto u hijerarhiji „Peaky fuckin’ blinders“-a.

Mediji danas prenose da je Kurir prethodnog dana spremio naslovnu stranu u kojoj su precizno navedene sve funkcije koje Gangula dobija u ovoj porodičnoj firmi. Njemu je po njihovim prvobitnim saznanjima u ovom našem Mordoru od države obećano mesto gradonačelnika Belgradora, zatim mesto potpredsednika napredne fuckin’ stranke, mesto gradskog arhitekte?!, kao i mesto u sekretarijatu za finansije.

Nakon što je Kurir poslao na mejl naslovnu stranu medijima koji na svojim portalima najavljuju naslovne strane sutrašnjih novina, istim redakcijama stigao je dodatni mejl sa molbom da se sporna naslovna ne objavljuje, već da će im redakcija Kurira ubrzo dostaviti novu.

– Redakcija je odlučila da promeni naslovnu stranu u petak zato što smo u međuvremenu došli do novih izvora koji nam nisu potvrdili početnu informaciju i koji su nam naveli da razgovori o funkcijama pomenutim u tekstu nisu ni vođeni. Zato smo povukli tekst i nismo hteli da rizikujemo da pustimo netačnu informaciju u javnost – rečeno je iz Kurira za Nova.rs.

kurir naslovne
Foto: Izvor Kurir

Odmah su se pojavile glasine da se iza ovakve odluke Kurira krije zapravo bes određenih funkcionera SNS-a zbog obećanih visokih pozicija Aleksandru Šapiću.

Šapić nije želeo da daje dodatne izjave, a nakon njegovog gostovanja na TV Nova S u kojem je rekao da „ne vidi Gorana Vesića u svom timu“ za Beograd jer „nemaju nikakve sličnosti“ svoje mišljenje i odgovor na prozivku izneo je aktuelni zamenik gradonačelnika pokazavši pritom suženje svesti i fiksirane amove. Kaže, sarađivaće sa Šapićem kad postane član SNS-a.

– Pre nego što je postao član SNS počeo je da odlučuje. U SNS postoji samo jedan tim, tim Aleksandra Vučića, u SNS nema drugih timova i politika osim Vučićeve politike. Svi sprovodimo jednu politiku, a to je politika Aleksandra Vučića – rekao je prvi bot Srbije.

Večite reforme samo Vučić može da sprovede u Srbiji „a da bi to Vučić sproveo potrebna mu je najveća podrška u narodu, svaka žena i svaki muškarac, pa i Šapić“.

– Pre nego što uđe treba da nauči prava lepog ponašanja koja postoje kod nas, timski rad, energiju usmeravamo prema političkim protivnicima, a ne saborcima – rekao je Vesić.

Kada je predloženo da Šapić bude primljen u SNS, kaže, glasao je ‘za’ jer „SNS treba da bude otvorena za nove ljude koji prihvataju Vučićevu politiku, bez obzira šta su ranije radili”.

Ovo je dokaz da vladajuća SNS prima sve političke prostitutke, a Gangula nakon “Kengura” sada i  definitivno dobija ulogu Lizi Stark u domaćoj verziji ove birmingemske, odnosno beogradske bande.

peaky blinders
Foto: Printscreen / Kolaž

Omiljeni lik svim ljubiteljima serije je svakako Artur Šelbi, a njegov lik odavno je rezervisan za ministra policije Aleksandra Vulina. Sve epizode naravno možete pogledati na RTS-u, jer to je vaše pravo da vidite ama baš sve što nikada niste mogli ni da zamislite.

Šapić: Nekada državni neprijatelj broj 2, a sada SNS-ov kandidat broj 1 za Beograd

Čitajte Luftiku na Google vestima

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

692 Shares
692 Shares
Share via
Copy link