Vesić: Šapić misli da može da odlučuje i pre nego što je primljen u SNS

Funkcioner Srpske napredne stranke Goran Vesić izjavio je da bi predsednik Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić, pre nego što se njegova stranka ujedini sa vladajućom, trebalo da nauči pravila.
Vesić: Šapić misli da može da odlučuje i pre nego što je primljen u SNS
Foto: 021.rs
Kako je objasnio Vesić, pravila su zasnovana na "solidarnosti, timskom radu i sprovođenju politike Aleksandra Vučića".
 
Najava ujedinjenja SPAS-a sa SNS-om protumačeno je kao način da se vladajuća partija dodatno učvrsti u Beogradu, a da Aleksandar Šapić postane gradonačelnik prestonice, što mu je i ranije bila želja.
 
Nakon što je objavljeno da će se dve stranke ujediniti, Šapić je izjavio da ne vidi gradskog menadžera Gorana Vesića u svom timu, ukoliko bude obavljao neku odgovornu funkciju. Na tu konstataciju Vesić je Šapiću odgovorio da "treba da nauči da u SNS postoji samo jedan tim - tim predsednika Vučića". 
 
On je tokom gostovanja na televiziji Pink rekao da je na Predsedništvu Srpske napredne stranke glasao za Vučićev predlog da Šapić postane deo stranke. To je uradio iz dva razloga, jedan je taj što veruje u politiku predsednika vladajuće partije, a drugi taj što smatra da SNS treba da bude otvorena za nove ljude.
 
"Da bi Vučić to sproveo, potrebna mu je najšira podrška u narodu. Svako u ovoj zemlji. Pa i Šapić. Ali, ne mogu da ne primetim da je Šapić i pre nego što je primljen u SNS počeo da kadruje i da misli da može da odlučuje", poručio je Vesić.
 
Vesić veruje i da će Šapić naučiti da treba da radi sa naprednjacima, te očekuje da bivši vaterpolista nauči pravila lepog ponašanja koja važe u SNS.
 
"Treba da nauči da mi svoju energiju usmeravamo ka našim političkim protivnicima, a ne ka saborcima. Ako to nauči, ima šanse da ga naša stanka bez obzira na sve, prihvati kao nekog ko će doprineti promenama u Srbiji", zaključio je Vesić.
  • Imre

    09.05.2021 15:28
    Zalosno
    Stvarno ne razumem kako sve ovo podnose posteni clanovi SNSa koji imaju visegodisnju zaslugu u toj partiji.Prvo im dovedu preletaca iz DSa Vesica,sada za gradonacelnika Beograda Sapic je u planu.Gde ste vi dugogodisnji pregaoci u podrsci Vucicu i kad treba i kad ne treba.
  • Odron

    09.05.2021 15:12
    Kakva konkurencija vlada izmedju bivših članova DS-a oko što bolje pozicije u SNS-u. Utrkuju se ko će biti servilniji i ponizniji prema Vučiću. Potpuni moralni bankroti.
  • V

    09.05.2021 14:50
    Preletaci su uvek najbolje prolazili u SNS.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija