Palma tužio svedoka, najavio tužbe protiv Marinike Tepić i Sande Rašković Ivić

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je da je podneo krivičnu prijavu protiv "zaštićenog svedoka", koji je protiv njega izneo optužbe za podvođenje devojaka i maloletnica.
Palma tužio svedoka, najavio tužbe protiv Marinike Tepić i Sande Rašković Ivić
Foto: 021.rs
Marković, koji je i predsednik Skupštine grada Jagodine, za televiziju Pink izjavio je da će krivične prijave sutra podneti i protiv funkcionerki Stranke slobode i pravde (SSP) Marinike Tepić i Narodne stranke Sande Rašković Ivić "zbog laži o njemu i tvrdnji da su na žurkama koje je organizvao za poslovne i političke saradnike podvođne devojke".
 
Marković je rekao da je zaštićeni svedok, koji je preko video snimka na konferenciji za novinare SSP, 19. aprila, prvi izneo te optužbe, izjavio da je radio kod njega u hotelu "Alfa" u Končarevu.
 
"Nije taj hotel moj, niti je radio kod mene", rekao je Marković.
 
On je naveo da će protiv Marinike Tepić podneti krivičnu prijavu zato što je rekla da je "davao svakoj dami koja je zaposlena u lokalnoj samoupravi i javnim preduzećima (u Jagodini) broj telefona, pa ako se neka dobro druži, dobije posao".
 
Protiv Sande Rašković Ivić, kako je izjavio, podneće krivičnu prijavu zbog tvrdnje da joj je, u vreme kada je bila ambasadorka u Italiji, prilikom posete delegacije privrednika iz te zemlje Jagodini, jedan investitor rekao da je "gledao kako igraju devojke bez donjeg veša i da je odbio kada ga je u sobi čekala gola devojka".
 
Potpredsednica SSP Marinika Tepić je u aprilu, nakon izjave u jagodinskoj policiji povodom saznanja o podvođenju na žurkama Dragana Markovića, rekla da o tome može da svedoči najmanje sedam svedoka, za koje je zatražila zaštitu identiteta.
 
Tepić je tražila zaštitu za svedoke da se na njih ne bi vršio pritisak, ali je Marković medijima nakon toga rekao da će on "svakako saznati" identitete svedoka i ako budu zaštićeni.
  • Slobodan čovek

    10.05.2021 15:33
    Pazite kome verujete
    Sad su svi koji nekom smetaju pedofili ili seksualni manijaci. Mediji postižu svoj cilj tiražom i gledanosti upečatljivih vesti, politički protivnici trljaju dlanove što su uspeli ocrniti nekog, a vi samo verujte, to nas je i dovelo do ovakve bede...
    Dok prihvatamo informacije zdravo za gotovo, moći ce da manipulišu nama.
  • Pera

    09.05.2021 19:42
    Pravo i pravda
    I treba da ih tuži za lažno prijavljivanje. Ovo se nikad nije dogodilo u istoriji, da optužite nekog a da ne date ime nijedne žrtve. Svi treba da znaju da se nije pojavila nijedna jedina žena koja je rekla da je nad njom izvršeno krivično delo. Nije bitno da li volite ili ne volite Palmu, ali ne možete nekoga optuživati ako nemate čvrste dokaze i da mislite da će to proći bez posledica.
  • Zzx

    09.05.2021 18:44
    Ima li kraja?
    Samo u nazadnjačkoj Srbiji neko ko je osumnjičen za delo protiv zakona ima na raspoloženju televiziju i novine uz pomoć kojih napada protivnike, blati ih i vređa. Država mu prećutno pruža pomoć i pomaže u daljem kršenju zakona.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.