Ministar vakcinisao građane VIDEO/FOTO

Vili Beroš je sa lekarima Hrvatskog zavoda za javno zdravlje i Nastavnog zavoda za javno zdravlje "Dr Andrija Štampar" vakcinisao građane.

Izvor: B92

Nedelja, 09.05.2021.

12:59

Default images

"Ovo je borba čitave civilizacije. Videćemo kakva će biti situacija za 10 do 15 dana", izjavio je hrvatski ministar zdravlja.

On je građane vakcinisao vakcinama "Astra zeneke".

Tim povodom na Tviteru je podelio fotografije sa vakcinacije uz sledeću poruku:

"Više od milion utrošenih doza, premašen dosadašnji rekord dnevnih doza, svaki 4. građanin vakcinisan... Statistika je sjajna, a davati vakcine na Zagrebačkom velesajmu - sjajan osjećaj! Hvala svima koji vakcinišu na požrtvovno odrađenom poslu i građanima na poverenju u struku i nauku".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: