Kakvo je vaše dete prema Zodijaku?

Šta horoskopski znak govori o vašem detetu?

by | maj 9, 2021

Koliko ste se samo puta zapitali kakvu će ličnosti imati vaše dete? Hoće li biti stidljivo, tvrdoglavo ili pak kreativno? Znak Zodijaka može da vam otkrije neke zabavne strane ličnosti vašeg deteta.

Deca i znak horoskopa

Ovan

Deca Ovnovi su kreativna, strastvena, impulsivna i ambiciozna, a neretko i nestrpljiva. Vaš mali Ovaj je rođeni zabavljač, brzo mu sve dosadi i uvek je u potrazi za novim avanturama. Zato je važno da ga uvek animirate i osmišljavate različite igre, naročito u prirodi. Mali Ovan je i rođeni vođa, pa se nemojte začuditi što će biti nezavisan od malih nogu. Uz sve to, Ovnovi su brutalno iskreni, ali i zabavni. Žude za pažnjom i ljubavlju iako ne deluju tako. Lako stiče prijatelje i veoma je društven.

Bik

Deca Bikovi su praktični, lojalni i pomalo tvrdoglavi. Oni spadaju u najsmirenije znakove Zodijaka, obožavaju da budu u svojoj zoni komfora i da imaju vreme za sebe. Vole taktilne i senzorne igre, kao što su kuvanje i baštovanstvo. Verni su prijatelji, ali kada planu, umeju da budu zastrašujući. Ipak, na kraju dana i oni samo žude za maženjem i zagrljajima.

Blizanci

Baš kao i odrasli, i mali Blizanci su društveni, radoznali i šarmantni. Uvek su u potrazi za avanturama, pa je potrebno dodatno obratiti pažnju na njih. Energični su i umetnički nastrojeni, obožavaju knjige i muziku. Ipak, brzo menjaju interesovanja, ali i prijatelje. Nemojte da vas to začudi, jer je mali Blizanac uvek spreman da upoznajte nova mesta, ljude i igre.

Rak

Hiperosećajni i promenljivog raspoloženja, deca Rakovi su krhka stvorenja kojima je potrebno mnogo ljubavi i lepih reči. Rakovi su lojalni i odlično će brinuti o mlađoj sestri ili bratu. Posvećeni su i vole da pomažu drugima. Postoji opasnost da postanu introverti jer više vole da vreme provode u svom svetu nego s drugom decom. Dopustite im da iskazuju svoja osećanja.

Lav

Lavovi su najdramatičniji znak Zodijaka, pa čak i kada su deca. Veoma su veseli, samouvereni i hrabri, ali i velikodušni. Rođene vođe, Lavići su prepuni energije i važno je organizovati im ceo dan. Ali naravno, tako da uvek oni budu u centru pažnje. Ponekad su tvrdoglavi, ali su i poprilično nezavisni. Vole da pomažu prijateljima i voljenim osobama.

Pročitajte i… Koja biljka je idealna za vas? Evo šta kaže horoskop

Devica

Analitične, pažljive i smerne, Device u detinjstvu više vole rutinu i ustaljene stvari od avantura. Vole red i disciplinu i veoma su uredne. Ipak, u isto vreme, vrlo su maštovite i uživaju da se izgube u svom svetu. Male Device su takođe veoma pričljive, ambiciozne i nežne. Uz sve to, imaju sakrastičan smisao za humor, pa vam nikada neće biti dosadno.

Vaga

Male Vage su veoma saosećajne, pravične i umetnički nastrojene. Njihov osećaj za pravdu je toliko jak da će se svim srcem boriti za svoje prijatelje. Ništa ih ne usrećuje više od druženja s prijateljima i porodicom. Ipak, budite oprezni jer su previše prijateljski nastrojene i lako mogu upasti u loše društvo. Vole pažnju i da ih podsećate koliko su voljene.

Škorpija

Strastvene i radoznale Škorpije su prave male tempirane bombe. Obožavaju da budu u centru pažnje, ratoborne su i od malih nogu vole da drže glavnu reč. Sjajno se slažu s svima, ali vole da budu i same. Preosećajne su i tajnovite, pa od malih nogu kod njih gajite otvorenost i komunikativne veštine. Spremite se na pravi vatromet emocija kada pomisle da ih ne razumete ili kada ih shvatite pogrešno.

Strelac

Deca Strelčevi su veoma aktivni i budite spremni na puno pustolovina s njima. Oni su nezavisni i obožavaju slobodu. Vole da se druže s vršnjacima, a stidljiviji su pred starijim osobama. Otvoreni su i veoma druželjubivi i vole puno da čitaju i uče, pa stoga ne morate brinuti o uspehu u školi. Ne vole neiskrenost i možete ih povrediti ako ih budete lagali.

Jarac

Mali Jarčevi su strpljivi, posvećeni i vredni. Teže perfekcionizmu i budite na oprezu kada se stvari ne odigraju onako kako je vaš Jarčić zamislio. Obožavaju porodicu i tradiciju, pa često organizujte porodična okupljanja u kojima će vaše dete uživati. Često su preozbiljni za svoje godine i rezervisani i ne sklapaju prijateljstva lako. Ali kada ih sklope, to je uglavnom za ceo život.

Vodolija

S malom Vodolijom vam nikada neće biti monotono! Vodolije su poznate kao najoriginalniji znak Zodijaka i obožavaju da eksperimentišu. Druželjubive su, lepršave i često vole da budu same. Nemojte se začuditi ako biraju čudne odevne kombinacije jer vole neobične stvari. Isto tako, ne vole pravila i to kod njih budi buntovnički duh. U dubini duše, Vodolije su veoma osećajne i obožavaju da budu voljene.

Ribe

Od malih nogu, Ribe su „stare duše“, intuitivne, kreativne i osećajne. Često umeju da zalutaju u svoj svet mašte i vole da sanjare. Saosećajne su, ali i povodljive i budite na oprezu pri izboru prijatelja. Veoma su požrtvovani prijatelji, ali, budući da su hiperosećajne, lako je povrediti njihova osećanja. Pričajte s njima otvoreno o svemu.

 

 

lepotaizdravlje.rs Sergey Nazarov/iStock/Getty Images Plus via Getty