1
Domaći fudbal

FOTO: FK Novi Pazar/ Facebook

SAOPŠTENJE STIŽE IZ NOVOG PAZARA: ‘Identični termini utakmica su najmanje što možemo da uradimo kako bi sprečili dalju blamažu’

Objavljeno: 08.05.21 u 23:55

‘Ceo fudbalski svet sa podsmehom prati dešavanja u našem fudbalu!’

Dugo se priča o neregularnoj završnici u Superligi Srbije. Svaki vikend izaziva nove reakcije! Nezadovoljstvo su ovog puta javno istakli predstavnici FK Novi Pazar.

Saopštenje prenosimo u celosti.

FK Novi Pazar zahteva od Zajednice fudbalskih klubova Super lige i Prve lige Srbije da se sve utakmice poslednja dva kola prvenstva igraju u istom terminu. Regularnost dosadašnjeg dela prvenstva je već dovedena u pitanje, a sa skandalima se nastavlja odlukom da se, mimo dosadašnje prakse, igraju u dva dana i u različitim vremenskim periodima.

U prvenstvima svih evropskih liga, završnica prvenstva se igra u identičnim terminima, osim u Srbiji, što ostavlja ozbiljnu sumnju da se „odabrani“ klubovi dovedu u privilegovan položaj. FK Novi Pazar već nekoliko kola igra dan pre svojih konkurenata za ispadanje iz Lige, a i za sledeću, možda, odlučujuću utakmicu, predviđen je isti raspored. Najmanje što može da se uradi je da se sve utakmice igraju u subotu, u jedinstvenom terminu za sve klubove. Ceo fudbalski svet sa podsmehom prati dešavanja u nasem fudbalu i najmanje što možemo da uradimo je da bar na ovaj način sprečimo dalju blamazu – piše u saopštenju.

Do kraja takmičenja su ostala još dva kola. Četiri ekipe su već ispale u niži rang, a traže se još dve. Borba za opstanak nikada nije bila neizvesnija.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

1 Komentara

  1. Hahha ovi pricaju o postenju hahahahaha. Drs te lopove narodna poslovica kaze haha. Ajde i kazete da se prica o neregularnost a oni glavna uloga u filmu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter