KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Kragujevčanke određuju sudbinu Inđijkama

Rukometašice Radničkog ugostiće u nedelju od 18 časova u svom „SBB Jezeru“ ekipu Železničara iz Inđije u poslednjoj utakmici regularnog dela sezone Super lige Srbije. Kragujevčanke su nakon današnjeg remija ekipe Bekamenta u Zaječaru i definitivno obezbedile plasman u plej-of, što se ne može reći za Inđijke, kojima je neophodan još jedan bod kako bi se našle u grupi timova koji će odlučivati o tituli.

Foto: SPD Radnički

Iako su ostvarile svoj prvobitni cilj u ovoj sezoni i domogle se plej-ofa, učenice Rodoljuba Kurandića nemaju nameru da se opuste, posebno jer im je namera da osiguraju što je moguće bolju startnu poziciju u doigravanju za titulu. Zbog toga će u predstojeći meč sa Inđijkama ući maksimalno motivisane i rešene da ligaški deo sezone zaokruže trijumfom.

Na drugoj strani, rukometašice Železničara nastojaće da po svaku cenu izbegnu poraz u „SBB Jezeru“, kako bi sačuvale četvrto mesto na tabeli koje vodi u plej-of.

Prvi međusobni duel ove dve ekipe u tekućoj sezoni okončan je minimalnim trijumfom Inđijki, koje su slavile rezultatom 26:25. U skladu sa tim, treba očekivati još jedan borben i rezultatski neizvestan meč, u kome će odlučiti bolja koncentracija i mirnoća u samoj završnici utakmice.

Lepa vest za sve navijače Radničkog i ljubitelje rukometa jeste da će Radio- televizija Srbije direktno prenositi ovu utakmicu na svom Drugom programu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!