Vozač vozio suprotnim smerom na auto-putu

Policija je presretačem na auto-putu Niš-Beograd zaustavila vozača automobila (67) "opel astra" koji se kretao kolovoznom trakom za vozila iz suprotnog smera.

Izvor: Tanjug

Subota, 08.05.2021.

22:53

Vozač vozio suprotnim smerom na auto-putu
Foto: EPA, Laurent Gillieron

Kada su primetili navedeno vozilo, policijski službenici su, uz korišćenje posebnih zvučnih i svetlosnih znakova, okrenuli svoje vozilo i krenuli za njim krećući se zaustavnom trakom, vodeći računa o bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, navodi se u saopštenju.

Posle jednog minuta, zaustavili su vozilo koje se kretalo u pogrešnom smeru i na bezbedan način ga vratili u pravi smer.

Vozilo je oko ponoći u noći između petka i subote zaustavljeno na naplatnoj stanici Kolari, nakon čega je proverama utvrđeno da šezdesetsedmogodišnji vozač nije bio ni pod dejstvom alkohola niti psihoaktivnih supstanci.

Prema rečima vozača, kontra smerom se kretao jer se na auto-put Beograd - Niš uključio na petlji Kolari u pogrešnom smeru.

Protiv vozača je podneta odgovarajuća prekršajna prijava zbog učinjenog prekršaja, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: