Вести:

субота, 8. мај 2021.

Зaмeник прeдсeдника општине Бујановац снимао се док је заставу Србије мењао албанском (ВИДЕО)

субота, 8. мај 2021. | Уреднички колегијум 0

Заменик председника општине Бујановац снимао се док је заставу Србије мењао албанском (ВИДЕО)

Заменик председника општине Бујановац Шћиприм Муслију скинуо је и бацио заставу Србије па је заменио заставом Албаније.

Заменик председника општине Бујановац Шћиприм Муслију скинуо је и бацио заставу Србије па је заменио заставом Албаније.  #Бујановац #Застава #Србија #Косово #Метохија #КМновине #Вести #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev
Фото: Илустрација



Како је саопштио Национални савет Албанаца, који окупља албанске екстремисте и  сепаратисте са југа Србије, јуче је код споменика погинулом терористи тзв. "Ослободилачке војске Прешева, Бујановца и Медвеђе", на улазу село Kончуљ истакнута српска застава.

Након што је скинуо српску заставу и са гнушањем је бацио на земљу, Муслију је на јарбол окачио, односно вратио заставу Албаније. Заменику председника општине и шефу Покрета за демократски прогрес (ПДП) асистирало је неколико особа.



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html



Цео „перформанс“ преношен је уживо на Муслијуовом профилу на Фејсбуку. Снимак је у међувремену уклоњен са његовог налога али не и са друштвених мрежа.


Постоји много питања које се овде постављају - одакле једном терористи споменик на тлу Србије против чијег уставног поретка, закона и грађана је изводио терористичке акије? Ко је дозволио, а ко није забранио подизање таквог споменика? Ко га је иницирао и ко саградио? Зашто никада нико није одговарао за то, зашто ћуте државни органинадлежни да овакве случајеве процесуирају? Да ли је у свему томе један од координатора Александар Вучић који ради на издаји Косова и Метохије и уз то и на одвајањуПчињског округа?







* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Oпет сметају специјалне јединице полиције и војске на југу Србије - КМ Новине

Организатори трибине "Стање и изазови безбедности на југу Србије", Одбор за људска права који воде Шиптари уз помоћ амричких организација и Хелсиншког одбора за људска права, изнели су став о присуству специјалних војних и полицијских јединица који су овде присутни "иако је прошло 15 година од почетка процеса мира на југу Србије, након потписивања Споразума за прекид оружаног сукуба у овом региону".



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

И такозвана ''Ослободилачка војска за Прешево, Бујановац и Медвеђу'' пружа подршку хашким оптуженицима - КМ Новине

И такозвана ''Ослободилачка војска за Прешево, Бујановац и Медвеђу'' пружа подршку хашким оптуженицима Бивши челници такозване "Ослободилачке војске за Прешево, Медвеђу и Бујановац" су на састанку са косовским (сепаратистичким) "министром правде" Селимом Сељимијем пружили подршку бившим лидерима такозване "ОВК" који се налазе у Хагу.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Апел за заштиту југа Србије од насилне албанизације - КМ Новине

Апел за заштиту југа Србије од насилне албанизације "Београд тако, директно или индиректно, доприноси, а у извесном смислу и финансијски потпомаже процес албанизације југа Србије" наводе потписници овог драматичног апела. Поштована господо, Обраћамо вам се с молбом да, у границама својих овлашћења и могућности, допринесете заштити југа централне Србије од етничког инжењеринга и насилног наметања продуката великоалбанске политике и идеологије.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине