1
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/Instagram/dragovic6

OSMESI NA MARAKANI ZBOG DRAGOVIĆA: „Oduvek mi je san bio igrati za Zvezdu“!

Objavljeno: 08.05.21 u 17:56

Dragović pričao o željama u nastavku sezone i o potencijalnom dolasku u Crvenu zvezdu.

Aleksandar Dragović prvi put javno je pričao o tome da mu je san da zaigra za Crvenu zvezdu koja ima nameru da ga dovede u svoje redove narednog leta. Austrijski reprezentativac nikada nije krio da je veliki navijač Zvezde i da za taj tim navija još od malih nogu.

Za mnoge bi dolazak u Srbiju bio nazadovanje u karijeri, ali Dragović ne deli isto mišljenje.

„Četiri godine nisam igrao redovno i zbog toga sam bio nesrećan. Svako ko hoće da govori loše o ligi, slobodno to može da čini. Ali, oni nemaju pojma kroz šta sam prošao poslednjih godina, koliko sam bio ljut, razočaran, nepodnošljiv. Oduvek je bio san igrati Crvenu zvezdu zbog fantastičnih navijača“, rekao je Dragović u intervjuu za Kurir.

Dragoviću je primarno da nastupa na predstojećem Evropskom prvenstvu.

„Cilj mi je da imam jasnu sliku pred Evropsko prvenstvo, želim da se koncentrišem na ono najvažnije što sledi. Kada vidim da Ibrahimović i dalje igra sa 39 godina, kažem sebi: Igraću dokle god me noge mogu nositi“, poručio je Dragović.

Dragović će od 1. jula postati slobodan igrač, što je dalo signal brojnim zainteresovanim klubovima. Zainteresovanost da ga dovedu pokazali su Dinamo Kijev i Trabzon koji bi mogli da mu ponude znatno bolje uslove od Zvezde, ali Dragović nije krio da mu je od novca važnije da nastupa redovno i bude srećan u ekipi u kojoj se nalazi.

0
0

1 Komentara

  1. sa ovim ko sa cajkerima, dosadan i samo isto govori a nigde nema dela. 4 godine isto govori a nista ne dela

    mesa se covek u vesti ko vegeta

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter