Štefan Lajner (Menhengladbah) i Liroj Sane (Bajern)
Štefan Lajner (Menhengladbah) i Liroj Sane (Bajern)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Bajern i Siti overavaju titule

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.05.21. | 11:26

Pročitajte nekoliko predloga za 8. maj…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 18:00
Inter - Sampdoria
ID: 5579273

Jedanaest godina čekao je Inter na titulu prvaka Italije i šteta je što protiv Sampdorije neće biti navijača na tribinama (ali hoće na ulicama Milana, makar je tako najavljeno). Klub iz Đenove ne igra loše, no u keca ni najmanje ne sumnjamo, a probajte i kombinaciju sa 3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 18:30
Bayern - M' gladbach
ID: 5578504

Pobeda u ovoj utakmici donela bi Bajernu devetu uzastopnu titulu bez obzira na to šta uradi njegov najbliži pratilac RB Lajpcig. Njihov januarski duel pripao je Menhengladbahu (3:2, i to posle vođstva Bavaraca od 2:0), a i sada očekujemo dosta pogodaka na obe strane i keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 15:30
Dortmund - RB Leipzig
ID: 5578553

Ovo je prvi od dva međusobna duela koja ih očekuju u svega pet dana. Onaj u finalu Kupa predstavlja im jedinu šansu da se domognu trofeja, no, to ne znači da je današnji manje bitan jer Dortmund želi da izbori plasman u LŠ, dok se gosti još uzdaju u matematiku. Gađajte keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 13:30
Derby - Sheffield W.
ID: 5578324

 

U poslednje kolo Čempionšipa rivali ulaze sa jednakom opasnošću od ispadanja. Derbi ima tri boda više od Venzdeja i Vikomba i dva od Roterama, ali i niz od šest poraza. Ako Sove pobede preskočiće Ovnove (bolja gol-razlika), ali to im možda neće biti dovoljno. Rizikujte s kecom.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.45)
Za izbegavanje
ENGLESKA 2 | 13:30
Middlesbrou. - Wycombe
ID: 5578326

 

Pobedom protiv Bornmuta (1:0) pre nedelju dana fudbaleri Vikomba zadržali su minimalne šanse da izbore opstanak. Domaćima ova utakmica ne znači ništa, ali ne očekujte da će pokloniti rivalu neophodna tri boda. Kada se sve sabere, najpametnije vam je da preskočite ovaj par.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 13:30
Leeds - Tottenham
ID: 5578547

Totenhem je dobio obe prvenstvene utakmice po odlasku Žozea Murinja, ali su mu rivali bili slabiji nego što je Lids, posebno Šefild Junajted kojeg su Pevci prošlog vikenda savladali sa 4:0. Domaći su vezali dva remija i poraz, no, čini se da je GG ipak bolji izbor nego dvojka.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.65)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 16:15
Barcelona - Atl.Madrid
ID: 5578516

Odavno se nije dogodilo da četiri kola pre završetka Primere tri najveća španska kluba imaju gotovo jednake šanse da se dokopaju titule. Atletiko je na čelu sa dva boda prednosti u odnosu na Real i Barselonu, a ovde bi remi odgovarao Kraljevskom klubu, ali mi očekujemo keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.92)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 18:30
Man.City - Chelsea
ID: 5578500

 

Ko je mogao da prognozira da će ovaj derbi biti uvertira u finale LŠ? Građani jesu slovili za jednog od kandidata za trofej, ali je Čelsi do dolaska Tomasa Tuhela uglavnom delovao anemično. Rivali pucaju od samopouzdanja, a vi rizikujte s kecom koji bi titulu vratio na Etihad.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara