0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga/Mornar/MediaPro

NEĆE BITI MAJSTORICE: Budućnost se uz dobro šutersko veče plasirala u finale ABA lige!

Objavljeno: 07.05.21 u 23:15

Barani su poklekli.

Košarkaši Budućnosti su savladali Mornar i u drugoj utakmici polufinalne serije ABA lige. Rezultat je bio 78:92, pa su tako Podgoričani postali prvi finalisti regionalnog takmičenja.

Nakon prvog poluvremena, sve je slutilo da ćemo gledati još jednu NBA utakmicu sa velikim brojem poena. Rezultat pred veliku pauzu bio je 50:52, a već u trećoj četvrtini videli smo dosta ozbiljnije goste. Izabranici Dejana Milojevića su zaigrali bolju odbranu, pa su stekli prednost koju Mornar nije uspeo da stigne.

FOTO: ABA liga/Mornar/MediaPro

Do pobede ih je vodio Džastin Kobs sa 21 poenom (3/3 za 3). Uz njega, odlični su bili i Dela Vale sa 17 poena, odnosno Rid sa 14. Na drugoj strani Derek Nidam je ubacio 13 poena.

Ekipa Budućnosti će čekati utorak kako bi saznala ime svog rivala u borbi za titulu. Podsećamo, Igokea je potpuno nadigrala Zvezdu i tako izjednačila rezultat u seriji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter