Dragan Bajić (©ABA LIGA – Nikola Vuruna)
Dragan Bajić (©ABA LIGA – Nikola Vuruna)

Bajić: Idemo s mnogo samopouzdanja da pobedimo Zvezdu i u Beogradu

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.05.21. | 21:09

Trener Igokee kaže da pritiska nema

Delovalo je da se Igokea saterana u ćošak i da bi pritisak moranja mogao da slomi tim zvanično najboljeg ABA trenera u sezoni 2020/21, ali odgovor je bio više nego konkretan!

03.00: (1,60) Juta (13,0) Denver (2,60)

Izabrane vesti

Ne samo što je Igokea pobedila Crvenu zvezdu i obezbedila majstoricu, već je to uradila s mnogo autoriteta i prepuna samopouzdanja ekipa Dragana Bajića ide u Beograd, da overi i finale.

"Pritiska nema, niti ga osećam. Tako je bilo od početka, odtkako sam preuzeo ovaj tim. Tako sada i idemo u Beograd, sa mnogo samopouzdanja, od početka to govorim. Idemo da pobedimo", jasan je Bajić po završetku utakmice.

Igokea je imala prednost i od 21 poena u nekoliko situacija, mogla je to da bude još jedno ponižavanje Crvene zvezde kao pred kraj prošle kalendarske godine, ali je ovog puta Zvezda uspela da učini poslednju četvrtinu interesantnijom i obezbedi nešto neizvesniju završnicu. Ipak, domaćin je ceo susret držao izuzetno visoke procente šuta, na iznad 60 odsto, što je dovelo do sigurnog trijumfa.

"Čestitam timu na izvanrednoj utakmici. U pripremi smo rekli da moramo 40 minuta, da nam se ne ponove dve utakmice iz Beograda. U obe smo igrali dobro 35 minuta, pa pali. Večeras nije bilo tako, a moram da istaknem defanzivnu liniju, zaustavili smo Korija Voldena i Džordana Lojda, sve koji su bili opasni po koš, spustili smo Zvezdu na 68 poena, što je sjajno", nema dilemu Bajić.

Majstorica je na programu u utorak u dvorani Aleksandar Nikolić.



tagovi

Dragan BajićKK Crvena zvezdaIgokeaPlej-of Jadranske lige

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara