Nova vest
Košarka

Petak, 07.05.2021.

21:07

Bajić: Idemo u Beograd po finale

Trener Igokee Dragan Bajić srećan je pobedom nad Crvenom zvezdom i odbranom koju su njegovi izabranici igrali od prvog do 40. minuta.

Izvor: SS

Autor: SS

Bajić: Idemo u Beograd po finale
Foto: StarSport

Aleksandrovčani su u Laktašima slavili sa 81:68 i izborili "majstoricu" 11. maja u Beogradu u polufinalnoj seriji ABA lige.

"Prvo bih čestitao svom timu na izvanrednoj utakmici, a Zvezdi čestitam na fer i korektnoj igri. Kao što sam rekao u pripremi: moramo da igramo 40 minuta da nam se ne ponove te dve utakmice iz Beograda. U obe utakmice smo igrali kontrolisano, dobro i onda pali. Večeras to nije bio slučaj, ali moramo da istaknemo tu defanzivnu stranu našeg tima koja je bila na visokom nivou. I Lojd i Volden, svi ostali igrači koji mogu biti opasni, spustili smo njih i sve ostale na 68 poena, što je sjajna stvar za večeras“, rekao je Bajić posle meča za ArenaSport.

Istakao je da će u Beograd otići po pobedu i prolaz u finale.

"Ma naravno, ja pritiska nemam. Kad smo se plasirali u plej-of, nemam pritiska. Tako i u Beograd idem bez toga, sa mnogo samopouzdanja, kao što radim od samog početka. Naravno, sa mnogo samopouzdanja idem u Beograd, idem da pobedim“, zaključio je Bajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve