Почетак Корпоративна одговорност Компанија помогла уређење просторија за предшколце у најстаријој основној школи у Бору

Компанија помогла уређење просторија за предшколце у најстаријој основној школи у Бору

10 друго читање
0
0
1,159
Компанија помогла уређење просторија за предшколце у најстаријој основној школи у Бору

У школи „Вук Караџић“ све спремно за боравак деце предшколског узраста

У присуству представника Serbia Zijin Copper отворене реновиране просторије за боравак деце предшколског узраста. – Компанија је уређење објеката који се налазе у дворишту школе помогла са 215.000 динара
БОР
. – У најстаријој борској основној школи „Вук Караџић“ данас су, у присуству представника Serbia Zijin Copper, отворене реновиране просторије за боравак деце предшколског узраста. Компанија је уређење објеката који се налазе у дворишту школе помогла са 215.000 динара.
Тим новцем реновирали смо просторије, окречили их и поставили ламинат, па је сада све спремно за боравак тридесетак деце предшколског узраста. Оформићемо две групе и тако покушати да растеретимо предшколске установе, у којима за ову врсту програма одавно постоје листе чекања – казала је директор Основне школе „Вук Караџић“ Ивана Пајкић.
Захваљујући се за донацију, директор школе нагласила је да је Serbia Zijin Copper овим гестом наставила лепу традицију помоћи и подршке образовној установи која у Бору постоји од 1937. године.
Директор Serbia Zijin Copper за људске ресурсе Huang Zhaoyu рекао је да је компанија посвећена развоју локалних заједница на чијим територијама послује и да због тога са задовољством пружа разноврсну помоћ у области здравства, образовања, културе, инфраструктуре и општег развоја друштвене заједнице. – Помоћ у унапређењу услова за боравак деце свакако представља задовољство, јер су деца нада локалне заједнице и будућност земље – казао је Huang Zhaoyu.

Још повезаних текстова
В Горица Тончев Василић
Више текстова Корпоративна одговорност

Оставите одговор

Погледајте и

Мајданпечка филтража засијала новим сјајем

Реновирана стара зграда погона Уређење је подразумевало израду нове фасаде и замену крова,…