Društvo

Škola za trudnice "Radosnica": Novi ciklus radionica počinje 10. maja

Škola za trudnice "Radosnica": Novi ciklus radionica počinje 10. maja
Foto: Ilustracija | Škola za trudnice "Radosnica": Novi ciklus radionica počinje 10. maja

Škola za trudnice "Radosnica" počela je upis u majski ciklus besplatnih online predavanja za buduće majke, tokom kojih će trudnice dobiti savjete od ginekologa, pedijatara, babica i drugih medicinskih radnika.

Vlatka Bojanić, vlasnica škola za trudnice "Radosnica", kaže da je izuzetno veliki broj zainteresovanih trudnica za ova predavanja.

Edukacije majskog ciklusa počinju 10. maja od 19 časova.

"Zaista je veliki interes, a mi svakog mjeseca upisujemo 100 žena, iako je mnogo više zainteresovanih", kazala je Bojanićeva, te dodaje da su u aprilu popunili sva mjesta za tri sata.

Tokom predavanja, prema njenim riječima, obrađuju razne oblasti, od početka trudnoće pa sve do poroda i prvih dana s bebom.

"Što se tiče pedijatrijskog dijela, govorimo o njezi novorođenčeta, o prvim danima sa bebom, vakcinaciji itd.", rekla je Bojanićeva, dodajući da nije izostavljena nijedna oblast.

Na online časovima predavanja drže ginekolozi, pedijatri, anesteziolozi, babice, psiholozi, psihijatri, farmaceuti itd., od kojih buduće majke dobijaju savjete kako da lakše prebrode poteškoće s kojima se susreću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije