Robert Levandovski (©Reuters)
Robert Levandovski (©Reuters)

Čelsi i Siti hoće Levandovskog za špic, 60.000.000 samo da se sedne za sto

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.05.21. | 11:41

Već su mu 32 godine i Bajern bi možda i pokušao da naplati njegove golove

Mančester Siti traži zamenu za Serhija Aguera, Čelsiju verovatno ide Olivije Žiru. I jedni i drugi traže špiceve, jednako pouzdane, mnogi su mislili i nešto mlađe. Međutim, američki I-Es-Pi-En (ESPN) piše da su se Siti i Čelsi ipak opredelili za sigurnu opciju u liku – Roberta Levandovskog, može biti najbolje klasične devetke današnjice.

Poljak je već sedam godina garancija golova u Bajernu, odigrao je za Bavarce 326 utakmica i postigao nestvarnih 289 golova, ali na leto će proslaviti 33. rođendan i možda je sada poslednja šansa da gigant iz Nemačke na Levi zaradi ozbiljan novac.

Izabrane vesti

Kako navodi ESPN, Nemci ne bi ni sedali za sto za ponudu ispod 60.000.000 evra što je u doba korone ozbiljna suma novca za veterana.

(2,30) Štutgart (3,35) Augsburg (3,10)

Pitanje je međutim šta želi Levandovski, koji je ove sezone na 31 bundesligaškoj utakmici već postigao 36 golova i sada juri rekord Gerda Milera od 40 pogodaka iz sezone 1971/1972.

Nije tajna da je ranije bio zainteresovan za selidbu u Mančester junajted i Real, koji su ga svojevremeno želeli, ali to je bilo kad je bio mlađi. U poslednje vreme uporno ponavlja da iz Bajerna može samo u penziju.

Opet, Premijer liga jeste primamljiva, Gvardiolu dobro poznaje iz Bajerna i nema sumnje da bi imao zagarantovano mesto u startnih 11. Kao uostalom i u Čelsiju. ESPN piše da na Levu motri i Pari Sen Žermen, ali samo u slučaju da Kilijan Mbape ode.

Siti pak kao mnogo skuplju opciju gleda i Harija Kejna, dok bi Čelsi mogao da dovede baš Aguera. Ali to su samo spekulacije. Za sada.


tagovi

Robert Levandovskiletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Bajern
Man. Siti
Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara