Nova vest
Fudbal

Petak, 07.05.2021.

09:50

Vučelić o Asanu: Naplatio je sve, dužan je da igra

Predsednik Fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić govorio je o aktuelnim temama u srpskom fudbalu.

Izvor: MT

Autor: MT

Vučelić o Asanu: Naplatio je sve, dužan je da igra
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

On kaže da je najava predsednika Srbije Aleksandra Vučića za borbu protiv nepravilnosti u srpskom fudbalu – ohrabrujuća.

"Što se Partizana tiče, ja mogu da kažem da Partizan ne namešta utakmice, nekada pobedi, nekada izgubi", rekao je Vučelić, između ostalog.

Najvažnija tema proteklih dana, kada su crno-beli u pitanju, bila je ona u vezi sa Takumom Asanom, Japancem, koji je zbog neisplaćenih zarada, odlučio da napusti Partizan.

"Imamo indicije da je napravljena prevara, u kojoj je učestvovao jedan strani klub, kako bi izbegli plaćanje transfera. Govori se da smo mi njega zlostavljali, ucenjivali i ponižavali, a ja ću sada reći sve. On je 5.okobra 2020 i 4. novembra 2020 dobio platu, zatim 8.decembra 2020, pa 12. januara 2021, 18. ferbuara, 26. marta, 31. marta i 05. maja bi trebalo da dobije platu. Ako je samo u ovoj godini on dobio 240.000 evra, njemu nikako ne može biti ugrožena egzistencija. On je spreman da tuži čak za kovid plate, koje su umanjene u svim svetskim klubovima. Naplatio je svoje igre, i dužan je da igra", rekao je on u Jutarnjem programu TV Pink.

Za ovaj slučaj zadužen je naš sud, kao i organi FIFA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve