Španci idu po petog predstavnika u Ligi šampiona

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.05.21. | 00:16

Sve zahvaljujući Viljarealu, naravno...

Viljareal je remijem na Emiratima (0:0) sinoć obezbedio prvo evropsko finale u klupskoj istoriji. Za prvi evropski trofej boriće se 26. maja u poljskom Gdanjsku, a rival će mu biti Mančester Junajted. Ukoliko bi Žuta podmornica uspela da dođe do najvećeg uspeha u klupskoj istoriji to bi se na sledeći način odrazilo na raspodelu evro-ulaznica u španskoj Primeri...

AKO VILJAREAL OSVOJI LIGU EVROPE

Izabrane vesti

- i završi na osmom mestu u ligi, Španija će imati osam predstavnika iduće godine sezone u evrokupovima: pet u Ligi šampiona (četiri prvoplasirana, plus Viljareal), dva u Ligi Evrope (peto i šesto mesto) i jednog u Ligi konferencija (sedmo mesto).

- i završi na petom ili šestom mestu, Španci će imati sedam učesnika u evrokupovima: pet u Ligi šampiona (četiri prvoplasirana, plus Viljareal), jednog u Ligi Evrope (peto ili šesto mesto) i jednog u Ligi konferencija (sedmo mesto).

- i završi na sedmom mestu u ligi, Španija će imati takođe sedam učesnika u Evropi: pet u Ligi šampiona (četiri prvoplasirana, plus Viljareal), dva u Ligi Evrope (peto i šesto mesto), dok u Ligi konferencija Španci ne bi imali predstavnika.

AKO VILJAREAL NE OSVOJI LIGU EVROPE

- sve ostaje kako je ranije predviđeno: prva četiri tima idu u Ligu šampiona (Real, Barselona, Atletiko Madrid, Sevilja), peti i šesti u Ligu Evrope (trenutno su to Real Sosijedad i Viljareal) i sedmi u Ligu konferencija (trenutno je na toj poziciji Betis).


tagovi

PrimeraLiga šampionaLiga EvropeLiga konferencije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara