Milorad Vučelić (©Starsport)
Milorad Vučelić (©Starsport)

Vučelić: Priča sa Asanom je čista prevara

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.05.21. | 21:57

“Prošle sezone nije pristao na smanjenje plate od 50 odsto”, otkriva predsednik Partizana

Bura u Humskoj posle nenajavljenog odlaska Takume Asana iz kluba se ne stišava.

Posle igrača koji su kritikovali potez Japanca, pa Ivice Ilieva koji ih je podržao, a onda pomirljivog tona trenera Aleksandra Stanojevića, javio se predsednik kluba Milorad Vučelić da ponovo malo podgreje vatru.

Izabrane vesti

U priči za Novosti, Vučelić je rekao šta misli da je po sredi, zašto je Asano iznenada odlučio da jednostrano raskine ugovor sa crno-belima.

Cela ta priča sa Asanom je čista prevara! Pretpostavljam da se radi o dogovoru Japanca sa nekim klubom koji želi da ga angažuje, a po svemu je potpuno jasno da on nije imao nijedan osnov ni po našim, ni po zakonima UEFA, da uradi to što je uradio. U svemu ovome je po slovu ugovora nadležan i naš sud”, kategoričan je Vučelić.

Prvi čovek Partizana tvrdi da ne stoji teza da je Asano otišao jer nije želeo da pređe u klub iz Emirata.

“Nije postojala nijedna konkretna ponuda iz Emirata, bilo je samo interesovanja. Pre će biti da je posredi "kovid plata" umanjena za pedeset odsto, s kraja prošle sezone, na šta on nije pristao”.

Smatra Vučelić da kašnjenje plata ne može da bude razlog za tako drastičan potez Japanca.

Kada je u pitanju kašnjenje, ne postoji nijedan pravni osnov, a i da je postojalo tako nešto on je morao da pošalje upozorenje klubu 15 dana ranije, što nije učinio. Dešava se i u Interu da plate dugo kasne, pa je taj klub osvojio titulu u Italiji. Očigledno je trenutno prisutan neki svojevrsni "stampedo" protiv Partizana”, zaključio je prvi čovek crno-belih.


tagovi

Milorad VučelićFK PartizanTakuma AsanoSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara