Ronaldo poslao potpisan dres za malog Gavrila

Portugalski reprezentativac i prvotimac Juventusa Kristijano Ronaldo poslao je potpisan dres Juventusa, a kompanija "Mozzart" ga je ponudila na aukciju koja je u međuvremenu, posredstvom humanitarne organizacije "Zajedno za život", objavljena na portalu Limundo i od koje će ceo prihod ići za lečenje osmomesečnog dečaka Gavrila Đurđevića.
Ronaldo poslao potpisan dres za malog Gavrila
Foto: Pixabay
U saopštenju koje su preneli beogardski mediji navodi se da je početna cena dresa milion dinara.
 
Na portalu Limundo objavljeno je da aukcija traje do 11. maja u 13:05, a objavu prate i fotografije Ronaldovog dresa sa njegovim potpisom i porukom Para Gavrilo! Pela vitoria de Gavrilo!" - "Za gavrila! Za Gavrilovu pobedu!"
 
Gavrilo Đurđević ima osam meseci i boluje od spinalne mišićne atrofije, a potrebno mu je još oko milion evra za lečenje.
 
Kompanija "Mozzart" je, zahvaljujući fudbalskim menadžerima iz agencije LIAN Sports Nikoli Damjancu i Faiiju Ramadaniju uspela da dođe do Ronalda i pozove ga da se priključi akciji, objavio je na svom portalu Kurir, navodeći da je kapiten evropskih šampiona čuo da je slučaj "kapitenska traka" imao humanitarni odjek i da je prodajom trake u fond za pomoć obolelom dečaku obezbeđeno 64.000 evra.
  • Ninosla

    07.05.2021 17:40
    Za lečenje naše dece nema para ali ima za vakcinisanje stranih državljana. U Vranju svakodnevno vakcinisanje Makedonaca vakcinama koje plaćaju građani Srbije?! Samo danas vakcinisano 250 Makedonaca, a to traje već danima i ko zna koliko ih je dosad?! Pomnožite broj vakcina sa cenom.... Ludilu u Srbiju ne nazire se kraj.
  • Sdragan

    07.05.2021 14:49
    Da sam ja Ronaldo?
    Da sam ja Ronaldo...zamotao bih neku crkavicu od 100-200 00 eura u taj dres.Pa bih jos toliko napabircio od svojih klupskih drugova...Toliki im je dnevni honorar...
    Pa onda batice na licitaciju!!!-
    Ovako nista...ni taj potpis verovatno nije njegov...Na telefonski poziv je verovatno dao pristanak za akciju(uslovili ga agenti)
    Humanost nula bodova...
  • Miodrag s.

    07.05.2021 11:05
    Miodrag s.
    Kristijanu hvala velika! A nasa drzava....trosi nase novce na spomenike,fontane,Crkva ni dase oglasi! Prvo sredite budzet za zdravstvo jer bolest nebira,ovo se svakom moze desiti? A posle pricajte o porastu i ostale lazi,licno nijedan rezim nejcu priznati koji nesredi socijalno zdravstveni budzet za sve gradjane! Onaj koje prosao kroz ovo zna kakv je ovo pakao a ostali misle nejce nas!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija