Mladić izboden na Limanu, pa pucao iz pištolja u vazduh

Mladić B. J. povređen je sinoć nožem oko 21 čas, između Fruškogorske i Resavske ulice, na Limanu 2.
Mladić izboden na Limanu, pa pucao iz pištolja u vazduh
Foto: 021.rs
On je ranjen nožem, nakon kraće verbalne rasprave, a posle toga je pucao iz pištolja u vazduh.
 
Nezvanično je u pitanju bokser i pripadnik obezbeđenja. Njega su prijatelji prevezli u Urgentni centar, a on je navodno ranjen u grudi i nije životno ugrožen.
 
Na licu mesta obavljen je uviđaj, a više informacija se očekuje nakon saopštenja policije, koja se nije oglašavala o ovom slučaju, iako je prošlo više od 24 sata.
 
Događaju je prethodila svađa više osoba, čula se lomljava flaša, a potom su ispaljena i dva hica, nakon čega su se svi razbežali, a slučaj je policiji prijavljen tek naknadno.
  • Novosadjanin

    22.12.2023 03:36
    Ovo treba da se desi
    Treba ponoviti 5 oktobar i skinuti ovaj olos sa vlasti jedino tako cemo resiti bagru ovako nam samo ostaje da komentarisemo kao babe neke svi na ulice i udri po policiji pa da vidis kako se skida vlast
  • Vera

    09.05.2021 07:49
    Kakva gradska vlast takva i bezbednost grada. Dovlace samo vagabunde u grad.
  • Mile

    08.05.2021 19:46
    @Tasta
    "Na tom cosku (Fruskogorska i Resavska) ima kafic u koji dolaze dva kriminalca koje poznajem. Jedan od njih je iz Osijeka."
    Nije važno odakle su nego ko su (ti što često navraćaju u taj kafić). Inače, taj kafić se na neobičan način našao baš na tom mestu i radi izuzetno uspešno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika