Foto: ABA liga
Foto: ABA liga

Trener Studentskog centra: Zaslužujemo mesto u ABA ligi, (MVP) Tejić igrao sa povredom

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.05.21. | 19:35

Nenad Trajković ne krije zadovoljstvo

Novi član ABA lige je Studentski centar. Uspeli su Studenti da budu bolji od Sparsa u dve utakmice, pa su uspeli da dobiju finale iako su u drugoj utakmici poraženi sa poenom razlike, jer su prvu dobili sa 10.

Trener Studentskog centra, Nenad Trajković, nije krio zadovoljstvo posle uspešno odrađenog posla. Filijala Budućnosti bila je favorit tokom celog toka šampionata, a na kraju je i opravdala tu ulogu.

Izabrane vesti

Srpski košarkaš Marko Tejić je bio odličan i zaslužio je MVP nagradu.

"Pokazali smo da smo najbolji, kroz celu sezonu smo u svim balonima bili pravi. Zaslužujemo mesto u ABA ligi. Nismo previše pričali o tome, ali imali smo četiri povređena igraća. Na primer, Marko Tejić je ovaj poslednji period igrao s povredom. Stisnuo je zube, danas imao osam skokova u napadu, doprineo mnogo ovom uspehu", rekao je Trajković.

A, onda nastavio u dahu da hvali saradnike.

"Čestitam svima - stručnom štabu, igračima, čestitam kompaniji Voli, našem sponzoru. Imala je misiju i viziju, a misija je da bude najbolja u regionu. Mi smo to morali da pratimo i došli smo do toga da naredne sezone prezentujemo Crnu Goru sa tri kluba u ABA ligi", istakao je Trajković.

Crnogorski stručnjak Miodrag Kadija, trener Sparsa, nije bio nezadovoljan nakon finala.

"Čestitam Studentskom centru na zasluženom trijumfu. Bio je dobar u svim "balonima" ove sezone, imao je samo jedan poraz. Mi smo bili borbeni, hrabri, a mnogo toga smo propustili sopstvenim greškama zbog pada koncentracije. To je, ipak, očekivano, takav je tempo, mi već sutra idemo u Trebinje da igramo sa Leotarom. Ovo je sjajan, istorijski rezultat za nas i samo treba da nastavimo ovako i verujem da će iz ove ekipe izaći dosta kvalitetnih igrača", rekao je Kadija.

Njegovu ekipu čeka baraž za ABA ligu protiv Splita.

"Split je izuzetno jak, domaćin je prve utakmice koja se igra već u sredu. Probaćemo da odigramo najbolje što možemo, ali i ovako smo napravili odličan rezultat u ABA 2 ligi", poručio je Kadija.


tagovi

Marko Tejić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara