Ajntraht produžio ugovor sa Čendlerom, a Dortmund sa Paslakom

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.05.21. | 18:30

Sređuju se redovi u susret prelaznom roku

Kako se bliži početak letnjeg prelaznog roka sve je više informacija o transferima, najava promene sredine, ali i nastavka saradnje sa igračima.

Danas iz Bundeslige dve takve vesti. Najpre tabor Ajntrahta, koji se dogovorio sa Timotijem Čendlerom da ostane u klubu do 2025. godine. Američki desni bek ima 31 godinu, ali to nije bila prepreka Crvenim orlovima da se dogovore sa njim na duge staze.

Izabrane vesti

Čendler je ponikao u Ajntrahtu i gotovo celu karijeru proveo u tom klubu i lako bi moglo da se dogodi da u njemu i kaže zbogom fudbalu kada mu novi ugovor istekne. On je ove sezone odigrao 14 utakmica za klub iz Frankfurta i postigao jedan gol.

Ugovor na duže staze, sa opcijom da se saradnja nastavi i kada Timi završi karijeru samo potvrđuje strategiju Ajntrahta da čuva igrače koji su dali mnogo toga klubu“, rekao je Fredi Bobić, odlazeći direktor Ajntrahta.

A, novi ugovor sa desnim bekom je potpisao i Dortmund. Iako je dosta mlađi od Čendlera, Feliks Paslak je potpisao i duplo kraći ugovor – do 2023. godine.

Paslak je dete Dortmunda, ali je bio na pozajmicama u Hofenhajmu, Noriču i Fortuni Sitard pre nego što se ovog leta vratio među crno-žute i skupio 13 nastupa, uz jedan gol, od početka takmičarske godine.

Pregovarali smo neko vreme i zadovoljni smo što smo se sve dogovorili. Feliks je dete ovog kluba i čvrsto je vezan za Dortmund“, rekao je Mihael Cork, direktor Borusije.



tagovi

Borusija DortmundAjntraht FrankfurtFeliks PaslakTimoti Čendler

Obaveštavaj me

Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara