Od sutra ugostitelji mogu da rade do 22 sata VIDEO

Od sutra ugostitelji u zatvorenim objektima mogu da rade do 22 sata, sa 50 odsto kapaciteta, bez muzike posle 18 časova.

Srbija

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 06.05.2021.

16:46

Od sutra ugostitelji mogu da rade do 22 sata VIDEO
Foto: TANJUG/ VLADA SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIC

"Danas smo doneli odluku da se kafići restorani, ugostiteljstvo i u zatvorenom pusti da radi, ali po svim merama, samo do 50 odsto korišćenja prostora, mora se poštovati odstojanje između korisnika metar i po do dva metra, neće biti muzike, ni žive, ni obične posle 18 sati, jer onda ljudi viču da bi se mogli čuti", rekao je dr Tiodorović nakon sednice Kriznog štaba.

Primena počinje od ponoći, to jest od sutra, biće stroga kontrola mera i zalažemo se za rigoroznu primenu svih mera kažnjavanja, dodao je on.

"Svi koji sutra počinju da rade, rade do 22 sata, a svaka muzika prestaje posle 18 časova", istakao je Tiodorović.

"Verujem da su i noćni klubovi spremni da se pripreme za početak rada. Sačekaćemo malo i onda kada budemo imali ispod 100 zaraženih na dnevnom nivou, možemo da pustimo sve da radi kao što je normalno", rekao je Tiodorović odgovarajući na pitanja novinara o radu noćnih klubova posle 22 časa.

Sledeće nedelje ćemo opet procenjivati na osnovu najnovijih podataka, rekao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: