Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 06.05.2021.

10:30

Partizanov debitant: Samo ta misao mi je bila u glavi VIDEO

U utakmici 35. kola Superlige Srbije između fudbalskih klubova Partizan i TSC, završenoj rezultatom 3:1, svoj debi imao je i Nikola Terzić.

Izvor: MT

Autor: MT

Partizanov debitant: Samo ta misao mi je bila u glavi VIDEO
Foto: FK Partizan

Svoje prve minute na zvaničnoj utakmici u dresu crno-belih je upisao kada je ušao u igru u 77. minutu igre, posle izlaska Miloša Jojića.

Terzić je tokom jesenje polusezone igrao kao pozajmljeni igrač u IMT-u, u Prvoj ligi Srbije, gde je postigao jedanaest golova. U Partizan je došao u februaru 2021. godine.

"Postojala je pozitivna trema jer od kada se pojavila opcija da pređem u Partizan, samo ta misao mi je bila u glavi. Naravno, bio sam apsolutno svestan same situacije kao i činjenice da je ovo period u kome treba da treniram, dokazujem se i svoju šansu tražim tek od juna. Time mi je i draže što sam zalaganjem taj proces malo ubrzao i debitovao baš juče! Negde sam se nadao da se može desiti, ali nisam bio siguran", kaže Terzić.

Da li se promenio od februara do danas?

"Kada ste u ovakvom okruženju trenera, igrača i stručnog štaba, ne možete a da ne sazrite. Delim svlačionicu sa odličnim igračima od kojih na terenu mnogo učim, a koji mi uz to daju ogromnu podršku i savete i mimo njega. Družim se sa svima i prihvatili su me kao svog."

Želje?

"Da ostavim dubok trag u Partizanu i ispunim svoje želje i želje navijača."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve