Đerard Moreno (Viljareal) i Rob Holding (Arsenal)
Đerard Moreno (Viljareal) i Rob Holding (Arsenal)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Gol Arsenala, gol Viljareala i vi na blagajni

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.05.21. | 11:35

Pročitajte nekoliko predloga za 6. maj…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 21:00
Arsenal - Villareal
ID: 5572126

Viljareal je pobedio u prvoj utakmici, ali 2:1 nije rezultat koji izabranicima Unaja Emerija garantuje prolazak u finale. Arsenal ne može da se pohvali partijama u Premijer ligi, međutim, u Evropi je igrao dobro, zbog čega su ovde sve opcije otvorene. Najbolje je da gađate GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.67)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 21:00
Roma - Man.Utd.
ID: 5572125

Verovali smo da će Mančester Junajted slaviti u prvoj utakmici, ali nam ni na kraj pameti nije bilo da će to biti trijumf od 6:2. Zbog odlaganja derbija sa Liverpulom Đavoli u revanš ulaze odmorniji nego Vučica, koja je u nedelju izgubila od Sampdorije, pa vredi probati dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 19:30
Benfica - Porto
ID: 5571807

Osim pristalica Benfike i Porta Klasiko će pažljivo pratiti i navijači lidera Sportinga, čija će osećanja biti podeljena zbog činjenice da Lavovima više odgovara trijumf najljućeg rivala. Svi ishodi su realni pošto Orlovi i dalje imaju šansu za drugo mesto. I ovde birajte GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.82)
Fiksevi dana
RUMUNIJA 1 - PLAY OFF | 18:45
Botosani - FCSB
ID: 5572151

Gosti su vezali nekoliko slabijih partija, zbog čega su izgubili lidersku poziciju, pa jednostavno moraju da dobiju ovu utakmicu. Međutim, Botošani nema poraz na svom terenu još od sredine marta i klubu iz prestonice neće biti baš lako. Sumnjate li u dvojku, tipujte na 2-3.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)
Za izbegavanje
RUSIJA 3 - GRUPA 4 | 13:00
Nosta - Zenit Izhevsk
ID: 5576018

Domaći bolje stoje na tabeli i imaju 17 bodova više nego rival. Pritom, u dobroj su formi i ne čudi što su favoriti prema kvotama. Međutim, Zenit je pre šest dana iznenadio ekipu Novosibirska, koja se bori za promociju (4:0). Taj rezultat dao je gostima elan, pa ih preskočite.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)
Fiksevi dana
RUMUNIJA 1 - PLAY OFF | 16:00
Clinceni - Cluj
ID: 5572144

Za domaće je veliki uspeh to što su se našli u grupi koja se bori za Evropu, tako da veoma loši rezultati koje beleže poslednjih nedelja uopšte nisu iznenađenje (ali jeste pobeda nad Univerzitateom). Kluž je u trci za titulu, stoga dvojka ne bi smela da izostane, možda uz 2-3.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.3)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 18:30
Hertha - Freiburg
ID: 5571795

COVID-19 doveo je do toga da će borac za opstanak Herta posle jednomesečne pauze odigrati čak šest mečeva u nepune tri nedelje, a Frajburg joj je jedini rival koji nema potrebu za bodovima. Kec se zbog toga sam nameće, a ukoliko želite još veću kvotu iskombinujte ga sa 2+.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Vredi probati
PORTUGALIJA 1 | 18:00
Belenenses - Portimonense
ID: 5571806

Rivali su u sličnim formama i dele desetu poziciju sa koje teoretski mogu da ispadnu, ali iskreno sumnjamo da će ih zadesiti takva sudbina. Njihovi međusobni okršaji prilično su prijateljski, pa nas podela bodova ne bi začudila. Ako se ne usuđujete da odigrate X probajte GG.


Konačan ishod

Tip: X (2.95)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara