Humanitarni tiket u podne: Verica Marković tipuje za Centar za neonatologiju, odeljenja pedijatrije KC Kragujevac

Vreme čitanja: 4min | čet. 06.05.21. | 10:48

Profesorka teniske veštine sa O Klasika čeka 1X&2+, a zatim skenira Ligu Evrope…

Sve smo bliži jubileju! Bliži nam se peta godišnjica “Humanitarnog tiketa u podne” koji je u svakom smislu inovacijom u svetu betinga, ali i dugotrajnošću plemenite ideje pokazao da MOZZART kao lider industrije klađenja ima viziju koja je u ovom momentu kreirala bukvalno nedostižan format tipovanja. To je velika stvar, pa danas, u 1.792. izdanju rubrike, na liniju slobodnih bacanja stavljamo Vericu Marković, devojku koja trenira tenisere, odnosno stvara nove nade sporta koji je zastavu Srbije proslavio s imenom Novaka Đokovića, ali i Janka Tipsarevića, Lasla Đerea, Dušana Lajovića

Naša gošća je odlučila da s potencijalnim dobitkom u iznosu od 122.600 dinara pomognemo Centar za neonatologiju, odeljenja pedijatrije KC Kragujevac, a mi smo za sve to na tas tipovanja postavili ulog od 10.000 dinara.

Izabrane vesti

Na početku, krećemo od meča HERTA – FRAJBURG. Herta se „kolje“ sa Kelnom i Armenijom u borbi za goli život, ali joj se ne da. Tri X ishoda iz poslednjih kola, te isto toliko overenih GG tipova, bilans su koji će pokušati da poprave sirovom željom da se odupru Frajburgu koji je spokojan na devetom mestu. Neće biti lako, jer Frajburg ih je poslednji put u decembru potukao sa 4:1.

„Jedinica na Hertu“, rekla nam je Verica Marković, koju su kao dobru sportistkinju pozivali na sve strane. Igrala je rukomet, takmičila se u atletici da bi mogla da izostaje iz škole i ide na teniske turnire.

S njom već menjamo takmičenje, pa iz Bundeslige, prelazimo na O Klasiko! Primeira danas gori zbog meča BENFIKA – PORTO. O Klasiko s posebnom pažnjom pratiće navijači Sportinga kojima je titula na dohvat ruke... Njima odgovara kec, što posebno zakuvava situaciju pred derbi 31. kola. Međutim, i druga pozicija ekstremno je bitna, budući da ona vodi direktno u Ligu šampiona, pa će Žorž Žezus pokušati četiri kola pre kraja da uđe u rep gostima koji mu trenutno beže za četiri boda. Znači, prva trojka Primeire je pod rezultatskim pritiskom, pa će derbi po trenutnoj situaciji na tabeli oba tima dočekati pod tenzijom.

„Kombinujem 1X&2+”

Sledi Liga Evrope, pa smo slobodni da kažemo da naredna dva para, uz prethodno ispisanu analizu portugalskog derbija danas neosporno smatramo udarnim parovima dana. Sa Vericom Marković smo na meču ARSENAL – VILJAREAL. Vrlo dobro izdanje Viljareala u prvom susretu polufinalnog dvomeča, delimično je pokvario pad u završnici susreta koji je Arsenal iskoristio da smanji zaotatak i londonski susret dočeka uz poraz 1:2. Oba tima su između dva meča uspešno preskočila prepreke u domaćim prvenstvima, te je Viljareal dopisao tri boda nedeljnom pobedom nad Hetafeom, dok je Arsenal ceo plen odneo sa gostovanja Njukaslu (2:0). Pobeda Žute podmornice u prvom susretu osim što je donela komfor španskom predstavniku pred revanš predstavljala je i prekid serije međusobnih duela bez trijumfa za Viljareal.

„Kombinujem 1+I&1+II”, kao iskusna u poslovima klađenja izjavila je Verica, pa pred poslednji udarac rekla:” Od srca navijam za naše representativne selekcije, što je naročito bilo izraženo dok sam živela u inostranstvu, precizno Parizu. Tamo se pojavi dodatni patriotizam, posebne emocije prema domovini, našim sportistima”

Eto, tako je to iz njene vizure kada se nađete van domovine, a na nama i na Verici je da odgonetnemo šta bi dobitno moglo da bude na susretu ROMA – MANČESTER JUNAJTED. Ako ćemo pravo, revanš je čista formalnost. Ne vlada nikakva neizvesnost posle 6:2 na Old Trafordu. Crveni đavoli će igrati za drugi trofej u drugom po snazi takmičenju na Starom kontinentu. Osramoćena je Vučica na Ostrvu, baš kao i pre 14 godina u Ligi šampiona. Potonule su sve lađe Paulu Fonseki, koji će sasvim izvesno od leta na biro rada, a na njegovo mesto doći će Murinjo lično! U najbitnijem delu sezone njegov tim je ličio na raštimovan orkestar, bez pobede je na poslednjih šest utakmica, a pokaže li Mančester Junajted delić želje i umeća iz prvog polufinalnog meča Lige Evrope, Vučici se crno piše i na Olimpiku.

“Ovde biram 1UG 2+”, poručuje naša gošća, a mi joj čestitamo, budući da je hrabrim tipom na stranu odvojila kvotu 2,10.

Elem, pre nego što zatvorimo priču o današnjem tiketu plemenitosti, recimo da se Verica kao drage uspomene seća treninga sa Jankom Tipsarevićem kada su bili deca od 11, 12 godina. Seća se i mnogih mečeva koje je uživo gledala, posebno Federer - Nadal u Parizu, na Rolan Garosu. Kako kaže, uzori su joj bili Pit Sampras i Aranča Sančez, a MOZZART Sport ekipa joj je poželela lak prolazak tipova, odnosno nastavak pobedonosnog niza rubrike koja je do sada na brojne adrese prosledila ravno 19.402.137 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Verica Marković će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarne organizacije “Poenta” iz Banja Luke. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 12,26, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara