Novi Supermen će biti crnac

Iako još nije poznato ko će glumiti novog Supermena i kome će pripasti režiserska palica, zna se da će on biti crne rase.
Scenario će napisati Ta-Nehisi Kouts, javnosti poznat po svom radu na Marvelovom svetu Vakande.
 
Iako je to prvi put da će se crni Supermen pojaviti na velikom platnu, to nije slučaj za svet DC-ja. Lik Kelvina Elisa pojavio se 2009. godine u serijalu "Final Crisis 7" kao Supermen iz alternativnog svemira, a na Zemlji je bio predsednik SAD-a. Autora tog stripa, Granta Morisona, na to je inspirisao Barak Obama, piše Dejli mejl. 
 
Međutim, to ne znači da će takva biti i Koutsova verzija Supermena.
 
Što se tiče glavne uloge, zasad se šuška da bi mogla pripasti Majklu B. Džordanu, ali on je te glasine demantovao. 
 
"Laska mi što me ljudi spominju u tom kontekstu. To je svakako kompliment, ali ovaj ću film samo gledati", rekao je.
 
U trci za režisera su navodno Beri Dženkins, Rajan Kugler, Stiven Kejpl Džunior, Dž. D. Dilard, Redžina King i Šaka King, ali za sada nije poznato kome će ta uloga zaista pripasti. 
 
Ono što je sigurno, tvrdi izvor, to je da će producent biti slavni Dž. Dž. Abrams. 
 
"Postoji nova, snažna i potentna priča o Supermenu koju treba ispričati. Izuzetno smo srećni što će nam gospodin Kouts pomoći da je prikažemo na ekranu", rekao je Abrams.
  • Gogi

    08.05.2021 20:42
    Na žalost
    Sve će im dati, samo ih nikad neće posmatrati kao sebi ravnima.
  • gradjaninX

    07.05.2021 10:59
    Zeznuli su se crnci jednom i masovno isli da gleadju onu propast od Kakande. Ako ovoga puta ne budu toliko naivni ovaj film ce izgubiti jako mnogo para. "Woke" kultura nije uopste dobra za biznis. Jos manje za zabavu. "Go woke, go broke."
  • Liman

    07.05.2021 10:38
    Hm
    Betmen da bude trans žaba, Spajdermen lgbt osa, Kapetan Amerika da bude Meksikanac.. Uf koliko toga za ispraviti u ovom debilnom svetu..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.