0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

SLAVLJE U SVLAČIONICI MANČESTER SITIJA: ‘Pobedili smo sa 4:1 ekipu koja je izbacila Barsu i Bajern’ (VIDEO)

Objavljeno: 05.05.21 u 11:48

Na ‘Etihadu’ se slavi!

Mančester Siti je prvi put u istoriji kluba prošao u finale Lige šampiona! Siti je takođe i prvi klub iz Engleske koji je uspeo da ostvari 11  trijumfa tokom jedne sezone u najkvalitetnijem fudbalskom takmičenju u Evropi. 

U svlačionici je veliko slavlje, a pesme daleko odjekuje.

Nakon duela se oglasio i Pep Gvardiola. Šef stručnog štaba prvog ovosezonskog finaliste je veoma zadovoljan.

-Ovo finale je za sve nas i za klub. Neverovatno sam ponosan i prve misli u ovom trenutku imam prema igračima koji danas nisu bili u timu. Svi su zaslužili da igraju, svi su dali svoj doprinos i sada vreme je da uživamo. Moramo prvo da osvojimo Premijer ligu i onda imamo dve ili tri nedelje da se pripremimo za finale Lige šampiona – rekao je Gvardiola.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKA PROMENA! MNOGI SU ZABORAVILI SRPSKOG FUDBALERA: Danas više nema prepoznatljivu frizuru!

-Stavili su puno igrača u sredinu terena i mnogo smo se mučili u prvih 45 minuta. Morali smo nešto da menjamo na poluvremenu i u nastavku meča je sve izgledalo mnogo bolje. Na kraju kad se saberu oba rezultata pobedili smo sa 4:1 ekipu, koja je prethodno izbacila Barselonu i Bajern! To nam mnogo znači! Ljudi misle da je lako ući u finale. Za nas je ovo finale potvrda svega onog što smo radili u protekle četiri ili pet godina. A, opet, vidite kakve sitnice odlučuju pobednika. Večeras je Markinjos pogodio prečku u prvom poluvremenu, da je dao gol… Setite se kako je Junajted osvojio Ligu šampiona u Moskvi samo zato što je Džon Teri proklizao pre izvođenja penala. Ili kad je Real osvojio titulu protiv Atletika u 93. minutu… Svašta je moguće u ovom takmičenju na putu do finala i osvajanja trofeja – zaključio je legendarni stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter