Dončić pred suspenzijom: Skrenuli smo mu pažnju na to VIDEO

Slovenački košarkaš Luka Dončić prethodne noći dobio je nove dve tehničke greške čime je došao na samo jednu od suspenzije.

Izvor: SS

Ponedeljak, 03.05.2021.

09:00

Dončić pred suspenzijom: Skrenuli smo mu pažnju na to VIDEO
Foto: Tanjug/AP Photo/Tony Gutierrez

Sada ih ima 15, a ukoliko dobije još samo jednu moraće da propusti utakmicu, što Dalasu nikako ne treba u finišu borbe za plej-of.

Nove dve protiv Sakramento Kingsa Dončić je zaradio na vrlo čudan način, posebno prvu.

Sudija Mot je posle meča dao pomalo čudno objašnjenje:

"Prva tehnička greška je dosuđena posle tačne odluke i ofanzivnog faula. U tranziciji je Dončić trčao pored mene i rekao 'dođavola, ne' i protresao je pesnicom. To je nepoštovanje odluke sudije i nije sportski potez", naglasio je sudija.

Drugu je dobio tako što je bacio loptu, odnosno, zbog protesta.

Američki mediji se dobro zabavljaju sa Dončićevim tehničkim greškama, pa kažu da je ponovo kažnjen jer je "popreko pogledao sudiju".

Slovenac je vidno bio u čudu. Trener Dalasa Rik Karlajl je takođe bio isključen, ali ga više brine što je Dončić došao na korak od suspenzije.

"Skrenuli smo mu pažnju na to", rekao je Karlajl.

Najbolji igrač Maveriksa uverava da više neće dobiti nijednu tehničku.

"Neću dobiti više nijednu do kraja, budite ubeđeni u to", rekao je na kraju meča Dončić.

On je u meču protiv Sakramenta ubacio 30 poena i imao po šest skokova i asistencija, ali nije uspeo da izbegne poraz rezultatom 111:99.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: