Okampos (© Reuters)
Okampos (© Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Sevilja mora, Fener može, poslednji poziv za VBA

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.05.21. | 10:27

Pročitajte nekoliko predloga za 3. maj

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Sevilla - Ath.Bilbao
ID: 5563878

Svi konkurentni u borbi za titulu slavili su tokom vikenda. Posle pobeda Atletika, Reala i Barselone isto se očekuje i od Sevilje. Pogotovo što je naređala pet trijumfa i što je Bilbao slavio tek jednom iz minulih deset pokušaja u svim takmičenjima.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.58)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 19:00
WBA - Wolverhampton
ID: 5564719

Možda poslednja šansa za VBA. Nema baš velike izglede da i naredne sezone igra u Premijer ligi, ali možda šanse poveća eventualnom pobedom nad bezbrižnim i nezainteresovanim Vukovima. Olerdajsov tim igra neefikasne utakmice na Hotornsu, samo jedna od minulih pet probila je granicu 0-2 gola. Opet, VBA u tom periodu ima pobede nad Brajtonom i Sautemptonom.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.8)
Vredi probati
RUMUNIJA 1 - PLAY OFF | 19:30
FCSB - Cluj
ID: 5563677

Pred derbi plej-ofa rumunske Lige 1 Kluž ima dva boda više i dve pobede nad velikim rivalom ove sezone. FSCB ima 3:0 iz susreta u Bukureštu i opet prednost domaćeg terena. Možda konačan ishod ne bi trebalo „čačkati“, ali zato vredi pokušati sa golovima. Samo jednom na poslednjih 18 međusobnih susreta probijena je granica 0-2 gola, a u tom nizu čak sedam puta je prošao tip 0-1. Zbog važnosti duela očekujemo nešto slično.


Ukupno golova

Tip: 0-1 (2.6)
Za izbegavanje
RUSIJA 1 | 15:30
Arsenal Tula - Spartak Moscow
ID: 5564671

Posle poraza Lokomotive od Zenita, ima Spartak šansu da se vrati na drugo mesto koje garantuje plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona. Problem za Moskovljane je promenjiva forma, na poslednjih pet susreta slavili su triput i pretrpeli dva poraza, a u gostima su dobili tek dve od minulih sedam utakmica.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.9)
Vredi probati
DANSKA 1 - PLAY OFF | 19:00
Copenhagen - Aarhus
ID: 5564414

Odavno Kopenhagen nije konkurentan u konkurenciji Midtjilanda i Brondbija za titulu u Danskoj, ali ga zanima direktan plasman u Ligu konferencija. Da bi osigurao treće mesto potrebna mu je pobeda nad direktnim konkurentom, Arhusom, od koga ima tri boda više. Zanimljivo, ove sezone tukao ga je dvaput u gostima, nijednom na svom terenu. Možda je vreme.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Torino - Parma
ID: 5563884

Imperativ je pred fudbalerima Torina. U opasnoj su zoni, bodovno poravnati sa Beneventom, ali 11 koraka više od današnjeg protivnika, te ako savladaju Parmu opstanak će im biti daleko bliži. A u poslednje četiri utakmice kod kuće Granate su dobile napadački izuzetno raspoložene timove kakvi su Sasuolo i Roma.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&2+ (1.32)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 19:30
Fenerbahce - Erzurum
ID: 5563788

Bešiktaš je jednom rukom zagrlio pehar, Fener se svakako neće predati do kraja, a ako ne stigne lidera, štoje vraški teško, makar će pokušati da stigne do drugog mesta koje garantuje plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona. Za to su mu potrebne pobede nad ovakvim rivalima. Žuto-plavi su vezali tri na svom stadionu.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&3+ (1.87)

tagovi

bet analizasportsko klađenjepredlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara