(MN press)
(MN press)

Bajern gleda Jaramaza - besplatno!

Vreme čitanja: 2min | pon. 03.05.21. | 09:21

Bavarci zainteresovani za beka Partizana kome na kraju sezone ističe ugovor

Partizan je nekako pregurao sezonu u ABA ligi koja teško da će biti u dužem sećanju simpatizerima kluba iz Humske. Ostalo je još da odigra plej-of domaćeg šampionata, a posle upravu, pre svega sportski sektor, čeka završetak ogromnog posla.

Naime, crno-beli će, evidentno je, u veliko renoviranje tima. Ali, prvi potez je trener.

Izabrane vesti

"Idemo redom, prvo je došao sportski direktor, njegov zadatak je da traži trenera. Kad ga nađe, onda ćemo zajedno sa njim praviti ekipu. Ne dolazi više u obzir da se sklapa tim, pa onda dovodi trener da se uklapa naknadno..." rekao je Ostoja Mijailović, predsednik crno-belih koji bar prema važećim ugovorima imaju kvantitativno pola tima za sledeću setonu: Uroša Trifunovića, Nemanju Dangubića, Radeta Zagorca, Rašona Tomasa, Vilijama Mozlija, Nikolu Radovanovića, Markusa Pejdža koji može da ode uz adekvatno obeštećenje, te Dušana Miletića i Stefana Jankovića koji ove sezone igraju na pozajmicama u čačanskom Borcu i Bahčešehiru.

Utorak, 20.45: (1,55) Olimpija Milano (14,5) Bajern (2,70)

S krajem takmičarske godine profesionalni ugovori ističu Novici Veličkoviću, Ognjenu Jaramazu, Nikoli Jankoviću, Džošu Perkinsu i Eriku Miki.

Još u novembru prošle godine Juta je objavila da je Lazar Stefanović prihvatio stipendiju, pa bi od jeseni trebalo da sedne u studentsku klupu univerziteta iz Solt Lejk Sitija, mada je u međuvremenu došlo do promene trenera (Kreg Smit je nasledio Lerija Kriskovijaka), dok mladi Đorđije Jovanović još nije potpisao profesionalni ugovor s crno-belima.

Bar za sada niko osim Stefanovića, bez obzira da li ima ugovor za sledeću sezonu ili nema, nije dogovorio početak saradnje sa nekim drugim klubom. Ipak, to ne znači da druge ekipe ne zaviruju u dvorište u Humskoj, a prema nezvaničnim infirmacijama Mozzart Sporta najviše gleda Bajern. Razlog je Ognjen Jaramaz. Potencijalni učesnici Fajnal fora Evrolige, bez obzira na istorijsku sezonu, svesni su da kada dođe vreme prelaznog roka, ne mogu finansijski da se trkaju sa "alama" poput Reala, Barselone, CSKA..., već žele da nastave trend angažovanja igrača koji još nisu dostigli igrački zenit. A u tu sliku uklapa im se srpski reprezentativac.

Uorak, 21.00: (1,30) Barselona (16,0) Zenit Sank Peterburg (3,90)

Ne moraju Baravrci mnogo da istražuju o njegovim kvalitetima i manama, jer je Jaramaz sezonu i po uspešno sarađivao sa sadašnjim trenerom Bajerna, a do prošlog leta šefom stručnog štaba Partizana, Anderom Trinkijerijem, na čiji poziv se u februaru 2019. godine vratio iz inostranstva u Srbiju i tako napravio, ispostaviće se uspešan preokret u karijeri.

Bajernu, ukoliko se definitvno odluči za Jaramaza, na ruku ide i to što neće imati dodatni izdatak za obeštećenje, jer kao što je već napisano, srpspski bek će uskoro biti slobodan igrač...

Ipak, treba sačekati polovinu juna kada se završava plej-of Superlige KLS...


tagovi

KK Bajern MinhenOgnjen JaramazKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara