Konkurs za još sedam mesta u Ministarstvu finansija; Mali: "Želimo da pružimo priliku mladima"

Ministar finansija Siniša Mali objavio da je Ministarstvo finansija u saradnji sa Ekonomskim fakultetom u Beogradu raspisalo konkurs za još sedam radnih mesta.

Srbija

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 03.05.2021.

09:50

Konkurs za još sedam mesta u Ministarstvu finansija; Mali:
Foto: Instagram/mali_sinisa

Podsetimo, nedavno je šest diplomiranih ekonomistkinja sa Ekonomskog fakulteta u Beogradu dobilo posao u ovom ministarstvu.

"Ministarstvo finansija ponovo daje šansu najboljima da se prijave i počnu da razvijaju svoju karijeru radeći za državu. Kao i prošlog puta, kada je posao dobilo šest studentkinja, novih sedam najboljih dobiće posao na određeno vreme, a ako se dobro pokažu, daćemo im šansu da dobiju ugovore i na neodređeno vreme", rekao je ministar finansija.

Mali je napomenuo da je to primer davanja šanse mladim, posvećenim i vrednim ljudima, koji Srbiju treba da vide kao zemlju u kojoj će ostvariti svoju budućnost, saopštilo je Ministarstvo finansija.

Ministar je naveo da je potrebno troje ljudi za rad u Sektoru za praćenje fiskalnih rizika, dvoje za rad u Sekretarijatu ministarstva i dvoje koji će biti angažovani u Sektoru za finansijski sistem.

"Oni koji prođu konkurs postaće deo tima koji posvećeno i odgovorno vodi računa o javnim finansijama zemlje. Zato su nam potrebni najbolji i nastavićemo da pružamo prilike onima koji su spremni da na ovu šansu ne gledaju samo kao na posao, već kao priliku i za lični i profesionalni razvoj", naglasio je Mali.

Svi zainteresovani mogu da konkurišu slanjem biografije na mejl adresu karijernovodjenje@ekof.bg.ac.rs, uz naznaku za koju poziciju se prijavljuju.

Rok za slanje prijava je do petka, 7. maja 2021. godine.

Više informacija se nalazi na sajtu Ekonomskog fakulteta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: