Читај ми!

Dinamo "bocka" Osijek citatima iz "Maratonaca"

Nakon što je Osijek odigrao samo 1:1 s Varaždinom i smanjio šanse da ugrozi prvoplasiranog rivala, Dinamo je to prokomentarisao oglasivši se na Fejsbuku isečkom citata iz filma "Maratonci trče počasni krug".

Branilac titule je ovim kiksom fudbalera Osijeka stigao na korak do nove titule, a neočekivani rezultat iz Gradskog vrta iskoristio je kako bi "bocnuo" rivala, pa je objavio isečak iz filma "Maratonci trce počasni krug", kada Mija Aleksić kaže: "Kad se sad nisam šlogirao, nikad neću".

Uz to ide i poruka "Korak po korak..." i navođenje situacije na tabeli, na kojoj Dinamo vodi sa 74 boda i utakmicom manje, a Osijek ga prati sa 68 bodova.

Ovo je nastavak „serije" zanimljivih reakcija Dinama koji je i pre dva dana objavio citat iz "Maratonaca", kada Zoran Radmilović kaže: "Laki je malo nervozan".

Tako je na Fejsbuku odgovoreno treneru Osijeka Nenadu Bjelici, koji je rekao da zagrebački klub ima monopol u hrvatskom fudbalu i kako je prva hrvatska liga od ove godine neregularna, jer je Dinamo pozajmio Rijeci četiri igraca, preneo je portal Index.

субота, 20. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво