Najnovije vesti
Zabava
mina vrbaski prostitucija silovanje pretucena zadruga

(VIDEO) "POBEGLA SAM IZ PROSTITUCIJE JER SAM BILA SILOVANA" Potresna ispovest Mine Vrbaški u rijalitiju: "Pretukli su me dvojica"

Mina Vrbaški uplakana je rešila da se poveri zadrugarima o njenoj tajni koju je dugo znao Vladimir Tomović, a koju je nedavno saznao Filip Car. Car je u nekoliko navrata pretio Mini da će reći svima koja je njena tajna, a onda je Mina rašila sama da je ispriča.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Mina Vrbaški Foto: screenshot
Mina Vrbaški

- Ljudi, vi ne znate meni nije ni do čega. Meni je Filip onda pretio, ja kada sam radila nešto loše, ja se nisam bavila prostitucijom ni mesec dana, ja sam pobegla iz toga jer sam bila silovana od strane dva muškarca koja su me pretukli, i kada me je pljunuo, on je tada meni rekao da sam silovana, da su pi**li po meni, da su me ponižavali, meni je on to govorio, a mene to boli - pričala je Mina.

Pročitajte još
Mina Vrbaški
Foto: screenshot
Mina Vrbaški

- Smiri se, molim te - rekla je Jovana.

- Meni su pretili, moja majka mene brani, to je moja trauma, mene su silovali, a prvo mi je Tomović pretio, pa Filip koji me je pljuvao, ja to nisam zaslužila - govorila je Mina u "Zadruzi", a sve detalje pronaći ćete u videu koji se nalazi u okviru teksta.

Ko je zapravo otac Mine Vrbaški saznajte OVDE.