Ex -Yu

Policija privela dvije osobe zbog ubistva žene kod Vukovara

Policija privela dvije osobe zbog ubistva žene kod Vukovara
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL | Ubojstva 56-godišnjakinje u Šarengradu prije četiri dana

VUKOVAR - Zbog ubojstva 56-godišnjakinje u Šarengradu prije četiri dana, privedena su dvojica muškaraca u dobi do 27 i 34 godine života, saopštila je u nedjelju vukovarsko-srijemska Policijska uprava.

Iz policije podsjećaju kako je 29. aprila Šarengradu, u ulici Žrtava domovinskog rata, na terasi porodične kuće ubijena 56-godišnjakinja za čiju je smrt osumnjičen 27-godišnjak i 34-godišnjak, obojica iz Šarengrada.

Nakon što su počinili teško ubistvo obojica su pobjegla s mjesta događaja, ali su pronađeni i privedeni, a pronađeni su i predmeti povezani sa ubistvom. Obojica su uz krivičnu prijavu pritvorena, a odlukom Županijskog suda u Vukovaru određen im je istražni zatvor, navodi u saopštenju policije.

U saopštenju od četvrtka, PU vukovarsko-srijemska saopštila je kako se za smrt 56-godišnjakinje sumnjiči 27-godišnjak koji je pobjegao s mjesta ubistva, ali je ubrzo pronađen i priveden.

Prema neslužbenim informacijama, nakon što je usmrtio majku, mladić je trčao ulicom noseći u ruci pajser, pri čemu je vikao.

Policija ga je pronašla u susjednom selu Bapska, u jednom kafiću gdje su ga uhitili.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije