Obradović dobio presudu u sporu sa Zvezdom

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.05.21. | 15:24

Strategu će biti isplaćena primanja za dve godine, ne i bonus koji je tražio za Kup Radivoja Koraća u kojem nije vodio tim

Kako Mozzart sport saznaje Komora za rešavanje sporova pri Evroligi donela je presudu u korist Saše Obradovića u sporu sa Crvenom zvezdom, te će klub sa Malog Klemegdana morati da isplati primanja košarkaškom strategu za aktuelnu i narednu godinu.

Podsetimo, Obradović je tužio je Crvenu zvezdu Komori za rešavanje sporova pri Evroligi, a zahtev legendarnog košarkaša i reprezentativca Jugoslavije bio je da mu bivši klub isplati kompletan ugovor za dve godine, plus bonus za Kup Radivoja Koraća.

Izabrane vesti

Iako će crveno-beli biti dužni da isplate sva mesečna primanja treneru koji je smenjen krajem decembra, u tu sumu neće biti uračunati zahtevani bonusi za Kup Radivoja Koraća koji je Zvezda osvojila dva meseca nakon rastanka sa Obradovićem.

Bivši strateg Zvezde je na klupu crveno-belih seo letos i to pošto je lično platio obeštećenje Monaku da izađe iz ugovora. Tada je s njim potpisana dvogodišnja saradnja, uz opciju na još jednu sezonu. Kako rezultati u Evroligi nisu bili zadovoljavajući, Obradović je smenjen i na njegovo mesto vraćen je Dejan Radonjić.


tagovi

Saša Obradović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara