Nova vest
Fudbal

Subota, 01.05.2021.

13:25

"Teško je reći 'ne' Realu i Barseloni"

Mino Rajola, agent Erlinga Halanda, potvrdio je da još ništa nije rešeno kada je reč o tome gde će Norvežanin nastaviti karijeru.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Foto: Profimedia

Iako je Borusija n ajavila da nije spremna da ga proda, Italijan ima drugačiju ideju.

On je u intervjuu za list "As" rekao kako ima još dosta vremena da se sve promeni.

"Rekli su šta su rekli. Hajde da vidimo da li će istu želju imati sve do 1. septembra. Ovo je današnje stanovište Dortmunda, ali ja imam svoje viđenje, ako se dobra prilika pojavi i svi su srećni, stavićemo je na sto", kaže Rajola.

Dodao je da novac nije jedini faktor pri izboru novog kluba.

"Haland je zainteresovan za dve stvari. Postizanje golova, jer je on poput Ronalda ili Zlatana...To mu je opsesija, na pozitivan način. I osvajanje trofeja. Bez sumnje izabraće klub u kojem su te dve stvari spojene na najbolji način. Teško je lagati. Kada klub kao Real ili Barselona dođu po vas, a reč je o klubovima sa velikom istorijom, teško je reći ne".

To još ne znači da će se mladi napadač priključiti nekom od španskih velikana.

"PSŽ je u tom krugu velikih klubova, Siti pokušava, Juventus je uvek bio tu. Liga u kojoj se takmiče je bitna. PSŽ igra u najgoroj ligi od tih velikih klubova. Bajern je u atraktivnoj ligi, oni uvek pobeđuju. U španiji tri kluba imaju šanse. Ne znam može li Real da ga priušti, nisam proučavao njihove finansijske knjige. Mislim da mogu, svi oni to mogu. Svih velikih 14 klubova ga želi. Sada je važno znati šta je najbolja opcija", zaključio je Rajola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve