Najnovije vesti
Zabava
sa nenad aleksic razvod ivana tara

Ša iskoristio Tarino odsustvo, pa nikad iskrenije progovorio o braku sa Ivanom: "Hoću da meni bude lepo"

Reper Nenad Aleksić Ša u rijalitiju "Zadruga" započeo je vezu sa Tarom Simov iako je oženjen, nakon čega je dobio i papire za sporazumni razvod braka od svoje supruge Ivane Aleksić. Ša je sada iskoristio odsustvo svoje devojke Tare pa je prokomentarisao šta on zaista misli o celokupnoj situaciji.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Nenad Aleksić Ša Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija
Nenad Aleksić Ša
Nenad Aleksić Ša
Foto: screenshot tv pink / screenshot
Nenad Aleksić Ša

- Nemaš garanciju ni za šta, brak ti je ovo... Ima tu lepih stvari, ali u suštini gušite jedno drugog. Još ako ste različite osobe... Mi smo različiti, jedno vidiš ti, drugo ja. Svaka stavka je drugačija. Samo bioskop, filmovi... Ima tu začkoljica, ali to ti je život, život ide. Nego sam ja uvek gledao da drugima udovoljim, titram. Sad hoću da meni bude lepo - objašnjavao je Ša.

Zadrugarima je bio prikazan trenutak kada je Nenad Aleksić Ša dobio papire za razvod braka od svoje supruge Ivane. Zadrugari su ubrzo počeli da iznose svoje stavove, te istakli da reperu očigledno nije bilo svejedno.

Pročitajte još

- Iskreno, unervozio se tokom čitanja pisma. Vidim da je bio uznemiren, da nije očekivao. Ja sam rekla Nenadu za Vladimira, kakav god je, da neće sigurno trošiti njegov novac. On to u životu ne bi radio. Baš je bio jako uznemiren, i tokom čitanja i posle, nije znao šta da radi, vidno uznemiren i iznervira - rekla je Nataša Radan.

- Ja gledam iz drugog aspekta ovo, mislim ono što mislim. Ja svaki njegov pokret znam. Ovo kad uradi da je lagan, to je za njega šok. Niko ga nije pitao kako se oseća, on priča da je lagan. Drugo, kako ne može da očekuje razvod, kada već tri dana traži da se razvede ovde, da dođe njegov advokat - pričala je Tara.

VIDEO: Tara Simov i Nenad Aleksić Ša se tuku i svađaju u Zadruzi