Kilijan Mbape (©Reuters)
Kilijan Mbape (©Reuters)

PSŽ stavio Mbapea na listu povređenih

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.04.21. | 15:36

Hoće li se oporaviti do Sitija...

Zadobio je Kilijan Mbape povredu protiv Meca, pa je bilo pitanje da li će biti spreman za prvi meč sa Mančester sitijem.

Oporavio se Francuz, odigrao je susret sa Građanima, na kojem se, istina, nije proslavio. A, onda se opet povredio. Ili je obnovio povredu. Ili je samo čuvanje za revanš sa Sitijem u pitanju.

Izabrane vesti

Uglavnom, Pari Sen Žermen je zvanično objavio da Mbape neće igrati za vikend protiv Lansa, jer je povredio list. Moguće je da u klubu računaju da su dovoljno jaki da pobede kod kuće narednog rivala i bez brzonogog napadača u timu, mada je imperativ pobede nad glavama Svetaca, jer četiri kola pre kraja imaju bod manje od Lila. Svaki kiks značio bi korak nazad u borbi za titulu.

Ukoliko se ispostavi da je Mbape zaista ozbiljnije povređen i da neće stići da se spremi za revanš sa Sitijem 2. maja, to će biti muzika za uši Građana. Bernardo Silva, as Mančestera, rekao je posle meča u Parizu:

Bilo bi mnogo lakše igrati zajedno sa Mbapeom, nego protiv njega“.

To samo govori koliko se u Sitiju plaše neuhvatljivog golgetera, koji vreba svaki metar slobodnog prostora da pobegne čuvarima i napravi dar-mar.


tagovi

Pari Sen ŽermenKilijan EmbapeFrancuska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara