0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MRKELA PREZADOVOLJAN: ‘Želimo i kup!’

Objavljeno: 30.04.21 u 12:13

Četvrtu godinu u nizu fudbaleri Crvene zvezde postali su šampioni Srbije u fudbalu.

Pobedom nad novosadskom Vojvodinom, fudbaleri Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije u fudbalu. Prilično zadovoljan bio je i sportski direktor Mitar Mrkela.

‘Čestitam svima u klubu na osvojenoj tituli. Ovo je zaista veliki uspeh za koji smo se borili svakodnevno i radili danonoćno. Nije bilo lako, ali smo pokazali kvalitet i od starta sezone pa do danas, demonstrirali da smo najbolja ekipa u Srbiji, a rekao bih i u regionu.’ – rekao je Mrkela i dodao.

‘Želimo da osvojimo i Kup. Rekli smo na startu sezone jasno koji su nam ciljevi i ne bežimo od toga. Očekuje nas duel sa Partizanom i smatram da možemo da trijumfujemo i da ovu sezonu arhiviramo kao jednu od najuspešnijih u prethodnih mnogo godina. Ponoviću, lestvicu podižemo i ne bojimo se novih izazova. Imamo ambiciju da sledeće sezone imamo još kvalitetniji tim i napravimo korak više.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter