1
Evroliga

FOTO: Twitter/Screenshot

EVROLIGA: Real izborio majstoricu, Vasa Micić i Efes poklekli u meču punom preokreta!

Objavljeno: 30.04.21 u 00:14

Košarkaši Reala ozbiljno su shvatili četvrti meč i uspeli da na domaćem terenu dođu do pobede rezultatom 82:76.

Ekipa Reala iz Madrida ugostila je ekipu Anadolu Efesa, uspela da ih savlada i tako izbori peti odlučujući meč čiji će pobednik izboriti plasman u fajnal-for Evrolige. Nakon dva ubedljiva poraza izabranici Pabla Lasa trgli su se i sa dve nimalo lake pobede su izjednačili rezultat u seriji.

Meč je počeo šokantno. Domaći su poveli sa 17-0 i jasno dali do znanja da će dati sve od sebe kako bi pobedili u ovom meču. Efes se vratio i pokušao da se nakon tri utakmice preko Kraljevića plasira u TOP 4 Evrolige, ali u tome nije uspeo te će šansu tražiti u odlučujućem petom meču.

Kao ključni problem u redovima Efesa svakako je nešto slabija partija našeg Vase Micića koji je evropsku publiku ove sezone navikao na mnogo više od devet poena po utakmici. Sa druge strane, neverovatan šou priredio je taentovani igrač Reala Usman Garuba koji je nosio svoj tim do pobede postigavši 24 poena.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter