1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HVALA SVIMA NA POVERENJU: Dejan Stanković otkrio da li će ostati u Zvezdi!

Objavljeno: 29.04.21 u 23:53

Crveno-beli su osigurali četvrtu uzastopnu titulu.

Fudbaleri Crvene zvezde su osvojili 32. titulu šampiona Srbije. Emotivno je bilo nakon meča, čemu svedoči i zagrljaj oba trenera.

Zvezdan Terzić je istakao da je ponosan, a slične reči imao je i Dejan Stanković. Strateg Zvezde je odgovorio na dosta bitno pitanje, poručivši da će ostati u klubu.

Ovi momci zaslužuju sve pohvale, ovo je njihovo veče i njihova sezona. Oni su zlato ovog kluba. Čestitam im od srca, imamo bazu za nastavak. Ostajemo zajedno, radićemo zajedno i boriti se u narednoj sezoni. Hvala celoj upravi i celom klubu na poverenju, hvala mom stručnom štabu, oni rade celi dan i noć i mnogo im hvala, počeo je Stanković.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde je dodao da mu je krivo što je Marakana prazna, ali i da jedva čeka da se stadion otvori. Za sam kraj je poručio da mu porodica nedostaje i da ih puno voli.

Krivo mi je što je Marakana prazna, ali ovo je samo uvertira za ono šta će biti kada se otvore kapije i stadion bude pun. Pozdrav i mojima u Milanu. Znate koliko mi falite, Anči, ljubavi moja, volim te, zaključio je Dejan Stanković.

0
0

1 Komentara

  1. Bravo, za ostvarenje u ovoj sezoni! Ali, ne bi bilo ovako nestvarne sezone da u timu nismo imali fascinantne afričke “kapitalce”, prave velemajstore za povratne pasove. Još niko nije uspeo da ukapira genijalnost njihovih poteza. Oni su doneli nešto novo u srpski fudbal Tu su ona već tri dobro poznata velemajstora Sanogo, Kanga i Ben. Polako se priprema za sledeću sezonu i brzi Bajakoko koji dribla u trku, zato iz taktičkih razloga ne igra celu sezonu da se Vlasi ne dosete. U takmičarskoj ekipi je i polivalentni Odada, za koga niko ne zna što igra. On će biti iznenađenje! Dobro bi bilo da Zvezda dovede još par nekolicine iz mase pojedinaca afričkih “kapitalaca” u novoj sezoni i onda Zvezda može da raspusti svoju školu fudbala! Šta će joj ona?! Samo troškovi, jer i tako ničemu ne služi!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter