2
Domaći fudbal

URNEBESNA IZJAVA TRENERA SPARTAKA: Naša liga je prejaka, ekipe sa dna su procvetale i vetar duva protiv nas! (VIDEO)

Objavljeno: 29.04.21 u 22:21

Šef stručnog štaba Spartaka je bio iskren nakon poraza od Javora.

Vladimir Buač je analizirao neverovatne rezultate koje beleže ekipe sa dna tabele. Istakao je da ti timovi sada igraju neverovatno, ali i da ga raduje što je naša liga toliko jaka.

Generalno zato je ova naša Superliga jako zanimljiva. Vidimo kako ekipe dobro igraju i na kraju ćemo se mi boriti za opstanak. Stvarno ima 5-6 ekipa koje su bile u dnu, igraju neverovatan fudbal i kažem mene raduje što je naša liga zbog toga toliko jaka, počeo je Buač.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Potom je dodao kako njegov tim ‘ima problema sa vremenskim uslovima’, kao i da je ‘vetar stalno protiv njih’, aludirajući na suđenje. Zaključio je da Spartak ima dovoljno bodova, ali i izrazio nadu da će vetar prestati da duva.

Mi imamo generalno malo problem sa vremenskim uslovima u poslednje 4 utakmice. Vetar je stalno protiv nas i kako god da okrenemo stranu on opet ide protiv nas i nije nam lako. Imamo dovoljan broj bodova, međutim nadam se da će prestati da duva i biće nam lakše u nastavku, zaključio je trener Spartaka Vladimir Buač.

0
0

2 Komentara

  1. Cutite celu sezonu i sad ste progovorili,hm?! Prvi deo sezone se kralo i kupovalo za titulu i Evropu a sada za opstanak. Postoje tri-cetiri kluba koji posteno igraju ovo prvenstvo sve drugo proterati u pakao! Da ne bude dilema,to su:Metalac, Javor, Partizan i CUkaricki. Svi ostali u pakao !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter